Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

Unknow soldier
Válasz kanrich_ kommentjére
2015. márc. 14. 23:56

Hát... a Birdman a fos, de az Equalizer meg a John Wick az jó. Ízlések és pofonok. Aki már rohadtul unalmasnak tartja, hogy percenként lőnek fejbe egy embert annak felüdülés jelent egy Birdman, és fordítva: van akinek csak az szórakozás ahol tombol az erőszak, és patakokban folyik a vér. Jó film a Birdman, és nem egy igazi movie fanatic barátom osztozik a véleményemen.

Carragher_x
Válasz Unknow soldier kommentjére
2015. márc. 15. 0:34

Hát... a Birdman a fos, de az Equalizer meg a John Wick az jó. Ízlések és pofonok. Aki már rohadtul unalmasnak tartja, hogy percenként lőnek fejbe egy embert annak felüdülés jelent egy Birdman, és fordítva: van akinek csak az szórakozás ahol tombol az erőszak, és patakokban folyik a vér. Jó film a Birdman, és nem egy igazi movie fanatic barátom osztozik a véleményemen.

A Birdman számomra azért egy gyenge film, mert rettenetesen kiszámítható, így a harmada után az egyébként is lassú film észveszejtően unalmassá válik. Persze, értjük a művészeti életdilemmát, meg remek színészi munka, csak épp a film se nem szórakoztat, se nem gondolkodtat, de még csak érzelmet se képes kiváltani. Attól meg, hogy látok egy kiváló Edward Nortont, meg vmilyen szinten örülök neki, hogy nem csak én rühellem a szuperhősös fosokat, attól még ez számomra nem lesz jó film. Érdekes, hogy többek között pont a forgatókönyvért kapott Oscart, sztem meg pont azon vérzik el az egész.
Mellesleg ugyanezt a témát anno már az Adaptációban kifejtették (csak épp írói oldalról), az valóban egy kreatív kibontása a taglalt vívódásnak és ott valóban sikerül drámát csinálni, ezzel szemben a Birdmanben annyi a drámaiság meg a filmélvezeti érték, mint amikor Sanyi bácsi lemegy bottal reggel a közértbe és fájlalja a hátát.

d-_-b
2015. márc. 15. 0:49

A Birdman nekem túl sok, John Wick elmegy, de láttam már jobbat is gyenge 5-6 pontot adnék rá, Equalizer dögunalom. Ritka jó film viszont a Gone Girl! Előttem szólók is dícsérték, nekik +1, de azért kétévente egynél többször nem nézném meg :))

musli25
2015. márc. 21. 23:27

Megnéztem a dicsért "A bíró" c. filmet.
Nem rossz de szerintem 10/6 nem jobb.

Viszont néztem egy elég jó vígjátékot Kamuzsaruk.
Tökéletes esti,délutáni kikapcsolódás volt.10/8

Tudtok ajánlani valami jó horrort (2015)?

VTomi24
Válasz musli25 kommentjére
2015. márc. 22. 8:07

Tudtok ajánlani valami jó horrort (2015)?

Fűrész 8

musli25
2015. márc. 22. 23:42

Esetleg mást?:))

Mac Hine
2015. márc. 23. 23:34

[video=youtube;zSWdZVtXT7E]https://www.youtube.com/watch?v=zSWdZVtXT7E[/video]

Maxxxika
2015. márc. 23. 23:36

[video=youtube;dkPEL5wMXZU]https://www.youtube.com/watch?v=dkPEL5wMXZU[/video]
Biztos volt már, de nagyon jó akció

van Gerwen
Válasz Maxxxika kommentjére
2015. márc. 23. 23:47

Elég nagy filmfish vagyok, de a drámát szeretem. Mondjatok jókat ebből a műfajból, nem számít, mikori.

Nottobe
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. márc. 24. 0:16

Elég nagy filmfish vagyok, de a drámát szeretem. Mondjatok jókat ebből a műfajból, nem számít, mikori.

Utkozesek
Rush
Gran Torino
Remeny rabjai
Millio dollaros bebi
Halalsoron
Csalad kicsi kincse
New York bandai
Titokzatos folyo
A szakasz
12 duhos ember
Eskuvo utan