nagyon vártam ezt a filmet, én nem csalódtam, ütős nagyon.
az meg nagyon szomorú, hogy nem pörög moziban...
A luxushajó fűtője elhagyott újszülöttet talál a hajón. Mivel az új évszázad első napja van, a gyereket elnevezi 1900-nak. Danny elrejti a kicsit a hajó gyomrában és ő lesz a nevelőapja.
Nem meri a fiút a szárazföldre kivinni, nehogy kitoloncolják az országból. Amikor a fűtő halálos balesetet szenved, mások is felfedezik a fiút. A kapitány megszánja és nem adja át a hatóságoknak. 1900 kilenc éves, amikor talál egy zongorát.
Játszani kezd rajta és kiderül, milyen tehetség rejtőzik benne. Bár próbálják a szárazföldre csábítani, csak a tengeren érzi magát biztonságban.
[video=youtube;jV88VQJqSKE]https://www.youtube.com/watch?v=jV88VQJqSKE[/video]
Avengers: Age of Ultron, én ezt ajánlom :D
A luxushajó fűtője elhagyott újszülöttet talál a hajón. Mivel az új évszázad első napja van, a gyereket elnevezi 1900-nak. Danny elrejti a kicsit a hajó gyomrában és ő lesz a nevelőapja.
(...stb...)
Terence Hill - Bud Spencer párostól melyik a kedvenc filmetek? :)
Nekem torony magasan viszi a Kincs ami nincs, utána És megint dühbe jövünk, majd a Nyomás utána.
Plusz még van a Szuperzsaru, azt is imádom, igaz abban csak Terence Hill szerepel.
Elmegy, jópofa, de nekem inkább Olsen banda - ha már valami blődségre vágyom. :)
Bocsi :)
Nekem torony magasan viszi a Kincs ami nincs, utána És megint dühbe jövünk, majd a Nyomás utána.
Plusz még van a Szuperzsaru, azt is imádom, igaz abban csak Terence Hill szerepel.
Ezt pont tegnap néztem, ez lenne a toplistámon a következő, nagyon tetszett :)