Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

lecso10
Válasz RMA kommentjére
2015. nov. 17. 20:49

Sorozatok

Hi

Ajánljatok légyszi jó sorozatokat, az sem baj ha sci-fi, jövőbenjátszódós. Gyakorlatilag a Dallas-on az x-aktákon és a Végtelen határokon kívűl bármi jöhet. Ezeket láttam. Mást nem nagyon, pedig az utóbbi években sok jó sorozat van állítólag.
Homeland, Walking dead, Breaking bad és a Black Mirror-ról sokat hallottam. Melyikkel kezdjem? Vagy ha van jobb, akkor mi mással?

bencerhen
Válasz lecso10 kommentjére
2015. nov. 17. 21:08

Trónok Harca, Breaking Bad, Fargo, True Detective, nekem ezek a személyes kedvenceim :D

OldRknight
Válasz lecso10 kommentjére
2015. nov. 17. 21:12

Hi

Ajánljatok légyszi jó sorozatokat, az sem baj ha sci-fi, jövőbenjátszódós. Gyakorlatilag a Dallas-on az x-aktákon és a Végtelen határokon kívűl bármi jöhet. Ezeket láttam. Mást nem nagyon, pedig az utóbbi években sok jó sorozat van állítólag.
Homeland, Walking dead, Breaking bad és a Black Mirror-ról sokat hallottam. Melyikkel kezdjem? Vagy ha van jobb, akkor mi mással?

Homelanddel kezdd aztán Breaking Bad.

Ha sci-fi akkor Battlestar Galactica, nagyon izgalmas és azzal el lehet lenni egy darabig!

Flush67
Válasz kanrich_ kommentjére
2015. nov. 17. 21:22

Te jó ég... gyakorlatilag sorozatszűz vagy?? Bizonyos szempontból irigyellek :)
Azt javaslom, hogy kronológiai sorrendben haladj, mert eléggé elkurvulnak manapság a forgatókönyvek. Amint úgy tűnik, hogy sikeres lesz egy, rögtön szappanoperává korcsosul a jónak induló sztori.

Ha kerek, jó történetek érdekelnek, akkor a skandináv és brit (mini)sorozatok tetszeni fognak: Killing, Híd, Fargo, Black Mirror
Ha pörgős, ledarálós epizódokat néznél, akkor pedig a 24, a Prison Break, Dexter, Breaking Bad.
Ha minőségi sorozatokra vagy inkább kiváncsi, akkor True Detective (1,2), Fargo, Game of Thrones, Hannibal(!)
Ha egy-egy epizód érdekel, amik között laza összefüggés van, akkor a CSI-ok, Mentalista, Gyilkos elmék néha jól jöhetnek kikapcsolódásképpen.
Néhány jobb ami ízlés kérdése: Sons of Anarchy, Shameless, Misfits
Ha régi klasszikus, akkor Sopranos, Twin Peaks, Az elnök emberei, Firefly, (Poirot, Sherlock Holmes)
Ha soviniszta, néha kellemetlen de szórakoztató, akkor: Entourage, Californication
Ha sitcom, akkor: Modern Family, How I met your mother

Easyf86
2015. nov. 17. 22:41

Nálam a sorrend!
24
Walking Dead
Prison Break
Dexter
Game of thrones
Las Vegas
Banshee

Carragher_x
2015. nov. 17. 22:50

Természetesen a Losttal kezdd, mint a valaha volt egyik legjobb sorozat, aztán a későbbieket már tudod mihez mérni és nem ülsz fel szalmalángéletű hypeoknak:)

Riddler1988
2015. nov. 18. 0:01

Lost Sons of Anarchy Banshee Spartacus Californication

lecso10
Válasz Riddler1988 kommentjére
2015. nov. 18. 8:00

Trónok Harca, Breaking Bad, Fargo, True Detective, nekem ezek a személyes kedvenceim :D

Homelanddel kezdd aztán Breaking Bad.

Ha sci-fi akkor Battlestar Galactica, nagyon izgalmas és azzal el lehet lenni egy darabig!

Te jó ég... gyakorlatilag sorozatszűz vagy?? Bizonyos szempontból irigyellek :)
Azt javaslom, hogy kronológiai sorrendben haladj, mert eléggé elkurvulnak manapság a forgatókönyvek. Amint úgy tűnik, hogy sikeres lesz egy, rögtön szappanoperává korcsosul a jónak induló sztori.

Ha kerek, jó történetek érdekelnek, akkor a skandináv és brit (mini)sorozatok tetszeni fognak: Killing, Híd, Fargo, Black Mirror
Ha pörgős, ledarálós epizódokat néznél, akkor pedig a 24, a Prison Break, Dexter, Breaking Bad.
Ha minőségi sorozatokra vagy inkább kiváncsi, akkor True Detective (1,2), Fargo, Game of Thrones, Hannibal(!)
Ha egy-egy epizód érdekel, amik között laza összefüggés van, akkor a CSI-ok, Mentalista, Gyilkos elmék néha jól jöhetnek kikapcsolódásképpen.
Néhány jobb ami ízlés kérdése: Sons of Anarchy, Shameless, Misfits
Ha régi klasszikus, akkor Sopranos, Twin Peaks, Az elnök emberei, Firefly, (Poirot, Sherlock Holmes)
Ha soviniszta, néha kellemetlen de szórakoztató, akkor: Entourage, Californication
Ha sitcom, akkor: Modern Family, How I met your mother

Nálam a sorrend!
24
Walking Dead
Prison Break
Dexter
Game of thrones
Las Vegas
Banshee

Lost Sons of Anarchy Banshee Spartacus Californication

Köszi skacok! A Walking Dead-et kezdtem el tegnap, ez ért ide leghamarabb a boltból. :D Hát mit mondjak, nem egy barátok közt! :D Akinek megvan a homeland szinkronosan és a black mirror, az privátban küldhetne nekem egy linket ha megvan valamilyen felhőben, mert az én boltomban nincsenek meg ezek szinkronosan. Köszi

lecso10
Válasz Carragher_x kommentjére
2015. nov. 18. 8:02

Természetesen a Losttal kezdd, mint a valaha volt egyik legjobb sorozat, aztán a későbbieket már tudod mihez mérni és nem ülsz fel szalmalángéletű hypeoknak:)

Hi
A Lost-ot még a TV-ben elkezdtem nézni amikor ment itthon a retek klubbon talán, de addig bírtam, amíg arról kezdett el szólni a történet,hogy a főszereplő elkezdett visszaemlékezgetni. Na mondom, ezt innen lehet bonyolítani ezerféleképpen, se füle se farka, szóval abba is hagytam.

carloskoz
2015. nov. 18. 8:15

Humans, Ray Donovan, Leftovers

Élő ügyfélszolgálat