Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

Gabson
Válasz kanrich_ kommentjére
2017. jan. 6. 16:01
cincinatus
2017. jan. 15. 15:43

Az Utazók abszolút nézhető és élvezhető film, csak kritikát nem ajánlott előtte elolvasni.

RegGeri
Válasz cincinatus kommentjére
2017. jan. 23. 11:28

Elvileg március elején jut el a magyar mozikba a T2 Trainspotting.

Kritikákat nem olvasok, mindenképpen meg szeretném nézni a filmet. Azt az egyet sajnálom, hogy itthon nagyon megy ez a szinkron mánia. Nekem sokkal inkább bejönnek eredeti hanggal, és felirattal a filmek. Gondolom olyan mozi biztos nem lesz itthon, ahol felirattal vetítik majd.

Buytherest
2017. jan. 23. 12:43

Itthon a Barátok közt és a nagy melegszendvics eladása pizzaként is megy, ebből kár levonni következtetéseket. Művészmozikban próbálkoznék a helyedben. Puskin, Toldi

van Gerwen
2017. jan. 24. 5:53

Az Utazók abszolút nézhető és élvezhető film, csak kritikát nem ajánlott előtte elolvasni.

Nem szeretem az olyan filmeket, melyekben ennyi romantika van, de ez tetszett, Jenniferrel én is szívesen eltövezgetnék egy űrhajón.

Flush67
2017. jan. 24. 9:06

A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt

EUBANK
Válasz Flush67 kommentjére
2017. jan. 24. 10:56

igen, az egy kellemes délutáni film, üdítő a sok hollywoodi mocsok után

EUBANK
2017. jan. 24. 11:02

Zsivány Egyest mindenképp ajánlom, kimaxolták a történetet. Elég komoly Star Wars rajongókkal néztem és mindenkinek bejött. (Nem úgy mint az Ébredő erő, ami harmat gyenge lett.)

igen, ez végre tényleg jól sikerült, egy hiba volt azért benne Jimmy Smits(Bail Organa - Leia nevelő apja) nem lett megöregítve, pedig elvileg idősebb volt mint Ben Kenobi....

lecso10
Válasz EUBANK kommentjére
2017. febr. 10. 20:25
cincinatus
Válasz lecso10 kommentjére
2017. márc. 4. 0:32

Éjszakai ragadozók

Éjszakai ragadozók

Nem egy könnyű film és nem fog bejönni mindenkinek, de érdemes megnézni.

Élő ügyfélszolgálat