A büntető Ököl c. filmet néztem
(A góré)filmre hasonlít.Nálam 10/8
Eleje kicsit lassú után nagyon bedurvul a vége főleg.
Ez is van nyolcas.
Ez meglep inas, eddig többnyire olyan filmeket linkeltél, melyek nekem is tetszettek, ahogy a Dunkirk is, erre ennyire megócsárolod. Büntetésből egy ideig nem eszem lecsót, nyáron úgyis olcsóbb.
Számomra is érthetetlen volt a körülötte lévő hype (mondjuk sosem szerettem Nolan-t). De - főleg a hang Oscar-díjakat elnézve - valszeg ez moziélmény, ami otthon laptopról nem jön át.
Better Call Saul.
Fantasztikus, a 2. 3. évad egész jól visszahozza a Breaking Bad hangulatát. :)
A vadászat.
Nagyon elgondolkodtató.
[QUOTE]A vadászat.
Nagyon elgondolkodtató./QUOTE]
Nekem is nagyon tetszett, bár már idegesített gyakran "tehetetlenség",de gondolom ez is volt a célja..
3 filmet ajánlanék, dráma/vígjáték kategória, ahol az egyik szemünk nevet a másik pedig sír, (nem azért mert szar szerencsére). Erősen ajánlott eredeti nyelven felirattal nézni az összeset.
- 3 idiots
Néhol kicsit sablonos és giccses,pont így jó.. a világ összes emberével megnézetném, kötelező
- Wonder komment nélkül nálam 10/10
-Tökéletes idegenek "perfetti sconosciuti" egy igazi olasz film, olasz hangulattal, olasz humorral és drámával, napokban néztem meg,kategóriájában tökéletes.
Black mirror.
Nagyon elgondolkodtató, megtekeri az ember agyát 1-2 rész rendesen, olyasmi mint régen volt a Végtelen határok.
Black mirror.
Nagyon elgondolkodtató, megtekeri az ember agyát 1-2 rész rendesen, olyasmi mint régen volt a Végtelen határok.
Van ehhez magyar felirat?
Utolsó évadról vélemény? - én sokkal többet vártam -, de lehet megnézem majd még1x pár dolgot biztos nem gondoltam bele :)