Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

musli25
Válasz kanrich_ kommentjére
2018. márc. 16. 18:14

A büntető Ököl c. filmet néztem
(A góré)filmre hasonlít.Nálam 10/8
Eleje kicsit lassú után nagyon bedurvul a vége főleg.
Ez is van nyolcas.

lecso10
Válasz Krejdül kommentjére
2018. márc. 18. 13:57

Ez meglep inas, eddig többnyire olyan filmeket linkeltél, melyek nekem is tetszettek, ahogy a Dunkirk is, erre ennyire megócsárolod. Büntetésből egy ideig nem eszem lecsót, nyáron úgyis olcsóbb.

Szeretem a háborús filmeket, de ezt még filmnek sem mondanám. 1 percig nem tudtam elhinni, pláne nem beleélni magam. Hol van ez pl hangulatában a Katonák voltunk-hoz? Inkább megnézném még újra 25.x A szakaszt mint ezt valaha is.

Számomra is érthetetlen volt a körülötte lévő hype (mondjuk sosem szerettem Nolan-t). De - főleg a hang Oscar-díjakat elnézve - valszeg ez moziélmény, ami otthon laptopról nem jön át.

Azt könnyen el tudom képzelni, hogy az idióta átlag amerikainak nagyon tetszett. A jó film pedig jó film, még tableten is.

lecso10
Válasz lecso10 kommentjére
2018. márc. 18. 13:59

Better Call Saul.

Fantasztikus, a 2. 3. évad egész jól visszahozza a Breaking Bad hangulatát. :)

lecso10
2018. márc. 18. 18:53

A vadászat.
Nagyon elgondolkodtató.

Kara
Válasz kanrich_ kommentjére
2018. márc. 18. 21:26

[QUOTE]A vadászat.
Nagyon elgondolkodtató./QUOTE]

Nekem is nagyon tetszett, bár már idegesített gyakran "tehetetlenség",de gondolom ez is volt a célja..

3 filmet ajánlanék, dráma/vígjáték kategória, ahol az egyik szemünk nevet a másik pedig sír, (nem azért mert szar szerencsére). Erősen ajánlott eredeti nyelven felirattal nézni az összeset.
- 3 idiots
Néhol kicsit sablonos és giccses,pont így jó.. a világ összes emberével megnézetném, kötelező
- Wonder komment nélkül nálam 10/10
-Tökéletes idegenek "perfetti sconosciuti" egy igazi olasz film, olasz hangulattal, olasz humorral és drámával, napokban néztem meg,kategóriájában tökéletes.

Pedro83
Válasz RegGeri kommentjére
2018. márc. 18. 23:48

Icarus (2017)

Van ehhez magyar felirat?

lecso10
Válasz Pedro83 kommentjére
2018. márc. 21. 15:14

Black mirror.

Nagyon elgondolkodtató, megtekeri az ember agyát 1-2 rész rendesen, olyasmi mint régen volt a Végtelen határok.

JociBalboa
2018. márc. 21. 20:52

Black mirror.

Nagyon elgondolkodtató, megtekeri az ember agyát 1-2 rész rendesen, olyasmi mint régen volt a Végtelen határok.

Utolsó évadról vélemény? - én sokkal többet vártam -, de lehet megnézem majd még1x pár dolgot biztos nem gondoltam bele :)

RegGeri
Válasz Pedro83 kommentjére
2018. márc. 21. 21:41

Van ehhez magyar felirat?

Az sajnos nincs még most sem.

lecso10
Válasz JociBalboa kommentjére
2018. márc. 22. 14:34

Utolsó évadról vélemény? - én sokkal többet vártam -, de lehet megnézem majd még1x pár dolgot biztos nem gondoltam bele :)

Nekem nagyon tetszik az egész sorozat. A zene, a hangok a hangulat, a színészek, nagyon egyben van az egész nekem. 1-2 rész volt ami kicsit langyosabb, nem is lepődnék meg ha azt a párat nem is ugyanaz rendezte vagy írta volna mint a többit. Szórakozás az hiányzik az egészből, inkább nyomasztó, de nagyon elgondolkoztató az egész. A Breaking Bad után úgy voltam,h na, ilyen ****a sorozatot nem fogok már látni az biztos, de ez bőven felette van.

Nem csak simán felvázolja a várható nem túl távoli jövőt és bemutatja azt életszerű helyzeteken keresztül, hanem egyúttal rávilágít az adott technika (pl emlék előhívó) veszélyeire is. A katonás volt nekem a legdurvább.

Következik a Stranger Things, nagyon ajánlgatják ismerősök. :)

Élő ügyfélszolgálat