Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

lecso10
Válasz TSzalay kommentjére
2019. ápr. 19. 11:20

Jason Statham - Banki meló ?
Régebbi film de emlékszem nagyon lekötött mikor néztem.

Fogalmam sincs, hogyan hagyhattam ki eddig. Jónak tűnik. Kösz :)

lecso10
Válasz lecso10 kommentjére
2019. máj. 10. 18:16

A belső ember.

Bankrablós. Az a fajta film, amit ha megnézel, utána napokig hallod még a zenéjét a fejedben. :) Én 3 évente megnézem, kib.szott jó a hangulata, és persze izgalmas is.

fri
2019. máj. 10. 21:46

A belső ember.

Bankrablós. Az a fajta film, amit ha megnézel, utána napokig hallod még a zenéjét a fejedben. :) Én 3 évente megnézem, kib.szott jó a hangulata, és persze izgalmas is.

En is szeretem, szerintem is jo film, de lehetne 10-15-20 perccel rovidebb es ezaltal porgosebb is...

van Gerwen
Válasz fri kommentjére
2019. máj. 11. 7:16

Isteni lecsót ettem az imént tövön, erre az itteni lecsó egy igencsak megválónak tűnő filmet ajánlott. Ha meglózanodom, megtekintem, köszi Clint!

lecso10
Válasz van Gerwen kommentjére
2019. máj. 27. 21:18

Sorozatajánló

Deadwood.

Mind ezidáig azt hittem, hogy ez is egy nem túl régi sorozat. Erre most látom, hogy 2004. :D Imádom a westerneket, de az első részt nézve erősen türtőztetnem kellett magam, hogy ne nyomkodjam közben a telóm. Nagyon lassan, fokozatosan indul. Ekkor még a karaktereket sem tudod hova rakni, nem derül ki, hogy ki kivel van stb. De a második résztől már szinte beszippant ez is.

K.rva jó a zenéje, brutál jók a karakterek, hitelesek, a ruhák kifejezetten azok. Aztán kialakul, hogy ki kivel van, és olyan szépen rajzolódnak ki azok a szituációk, amelyekből a jövőben garantáltan k.rva nagy gebasz lesz, hogy nem lehet abbahagyni. Nem mellesleg nyomokban még pókert is tartalmaz. :)

van Gerwen
2019. máj. 29. 11:06

Lecsókám, ne sorozatokat ajánlj, hanem óriási filmeket, mint A belső inas és A lecke volt, most néztem meg mindkettőt, megbilincselő megalkotások. Köszönöm!

feri78
Válasz kanrich_ kommentjére
2019. máj. 29. 11:28
lecso10
Válasz kanrich_ kommentjére
2019. máj. 29. 11:29

Lecsókám, ne sorozatokat ajánlj, hanem óriási filmeket, mint A belső inas és A lecke volt, most néztem meg mindkettőt, megbilincselő megalkotások. Köszönöm!

Sorozat**** lettem. :)

Amúgy ezek tényleg emlékezetes filmek voltak nekem is. Hidd el, vadászom őket, de nehéz kiszűrni a minőséget. Ismerősre nem szabad hallgatni az tuti, 1-1 tematikus fórumon lehet beleszaladni véletlenül jó ajánlatokba, és a port.hu-s kommentekre érdemes még adni úgy tapasztalom.

palinka87
2019. máj. 31. 17:58

Amerikában ma mutatja be az HBO a sorozatot lezáró két órás filmet.
https://www.imdb.com/title/tt4943998/?ref_=rvi_tt

lecso10
Válasz palinka87 kommentjére
2019. jún. 5. 13:36

Elek Zoltán, Video infó1 Youtube csatorna.

Nem film, de ha sírva akarsz röhögni, akkor kihagyhatatlan. Lehet, hogy már eljutott sokakhoz, de most eléggé rákattant a youtube-os társadalom. Amint megemésztetted a látottakat/hallottakat egy videó után, jöhet a komment szekció. De csak a videó után!
Hatalmas. :D

Amikor nekem először mutatták nem mondtak semmit, egyszerűen nem tudtam hova rakni amikor elkezdtem nézni egy videóját, de végem lett teljesen. :D Biztosan fel fogják kapni minden szempontból, amit teljességgel kiérdemelt már eddig is.

Szerintem az eddigi legjobbja:
https://youtu.be/hixu6SsMMuE
Egyszerűen a kommenteken nem lehet túljutni...

Élő ügyfélszolgálat