Kedves Demiro!Téged nem nagyon ismerlek de a többi "mezőkövesdi" Pestieket viszont igen(ski,zolee,kanrich ők tudom h kicsodák) és ha majd itthon lesztek valamikor 1 focit összedobhatnánk valahol(műfű vagy valamelyik suliba).Többekenek is kedve lenne hozzá(Argentína-ő a tesóm ha így névről nem ismertek de lehet h fejről igen:P,Drizner Peti meg annak a buktarnak is szolhatnátok-ha jól tudom füzesabonyi,meg még lenne 1 2 srác aki szivesen jönne(ők is játszanak).Akkor most ki lettettek hívva:) ha gondoljátok várunk szeretettel....
Abszolút benne vagyok! Egy hétvégét javaslok, viszont nekem most 2 hétig nem jó, de majd egyeztetünk. Én sem ismerlek személyesen, bár némi "rejtett" kapcsolat van kettőnk között. Ezt most nem fogod érteni, de majd személyesen elmagyarázom. :)
Ha jók az információm rólad, akkor az anyukád volt az osztályfőnököm 4 évig az általános suliba....ha tévedek javíts ki:)
Ha jók az információm rólad, akkor az anyukád volt az osztályfőnököm 4 évig az általános suliba....ha tévedek javíts ki:)
Nem tudom cáfolni a felvetést. :) Mesélte, hogy fociztál, focizol. Ahogy írtam benne vagyok egy hétvégi fociban, csak egyeztessünk.
Ez komoly? :D:D:D
És milyen volt a viszonyotok?
Nem tudom cáfolni a felvetést. :) Mesélte, hogy fociztál, focizol. Ahogy írtam benne vagyok egy hétvégi fociban, csak egyeztessünk.
Ha kell egy idegenlégiós, szóljatok! :D
Ha valakit érdekel:
A téli szezonra szándékszunk foglalni egy fedett műfüves pályát 14000Ft/óra díjjal szerda esténként 8-tól Budán. Valószínűleg a jövő héten lenne az első alkalom.
A pálya adatait itt találjátok: Bobpálya.hu
Még van néhány szabad hely a szezonra.
Ha valakit érdekel, írjon privit!
Ha valakit érdekel:
A téli szezonra szándékszunk foglalni egy fedett műfüves pályát 14000Ft/óra díjjal szerda esténként 8-tól Budán. Valószínűleg a jövő héten lenne az első alkalom.
A pálya adatait itt találjátok: Bobpálya.hu
Még van néhány szabad hely a szezonra.
Ha valakit érdekel, írjon privit!