Theci85
Válasz Krono kommentjére
2013. dec. 29. 4:46

Valaki tud mondani olyan játékot, amit online is tudnék tolni? Mindegy milyen, csak élvezhető legyen, és ki tudjon kapcsolni. Karakterfejlődéses is lehet. Wowot pls ne mondjátok, a falra tudok mászni tőle. :)

World of Tanks. Sok mindent megkóstoltam már és untam meg hamar.Egy barátom unszolására próbáltam ki nagy nehezen, mivel elég kommersznek tűnt, de végül ebben a játékban találtam meg a tökéletes kikapcsolódást és versengést.15 vs 15 hús vér emberek ellen átlag 10 perc alatt lemegy egy meccs, több 10 ezren vannak fent egyszerre a különböző szervereken és havonta jönnek újdonságok hozzá.7 nemzet tank ágán menetelhetsz, és ha megtalálod a játékstílusodnak megfelelő tankot onnantól nem ereszt.Lehet taktikázni, kempelni, sniperkedni, de aggrózni is bár ezt a legnehezebb jól csinálni.Rengeteg a fish de brutáljók is vannak főleg felsőbb szinteken( minden ág 10 szintből áll)

2 hónapja kezdtem és pár napja tettem fel egy XVM nevű modot ami kb holdem manager :D Statokat jelenít meg, egyfajta sikerességi rátát számol, és sokat segít a nehéz döntéseknél. Freetoplay de pénzért gyorsabban szerezhetsz meg cuccokat, de nem szükséges én inkább kigrindelem nem sietek sehová. 70 milla játékos alig pár%a fizet cuccokért, de persze így is rommá gazdagodtak Wargamingék.

Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek, én sessionok után mindig tolok pár meccset

WotHungary - World of Tanks Hungary

World of Tanks - Magyar Portál - Hírek

Ph3lan - YouTube -korrekt videós

Wargaming, az online játékkirály -natgeos ismertető, ncoreon van

Ha valaki kedvet kap, affiliate szerű oldalról regeljen ne ész nélkül mint én, és kap pl egy hét prémium accot 1000 arannyal ami nagyon jól jön, mivel egyes extra felszerelések amiket megvettél és felszereltél a tankodra a játékod után kapott pontjaidért (ezüst), 10 aranyért leszerelhetőek, így megmarad, egyébként tank eladásával együtt kuka.( viszonyításként 10 euró 2500 arany)

lecso10
Válasz Theci85 kommentjére
2013. dec. 29. 9:49

Kb másfél hónapja volt a natgeo-n egy film erről a játékról,h hogyan készítik stb, na mondom másnap majd kipróbálom. Hátbmeg, két hét elment vele ügyesen. :D Az elején kicsit megilyedtem,h fizetnem kell majd befelé ha haladni akarok előre, de mvel egész valósághű, ha ésszel harcol az ember, akkor lehet fejlődni azért.
És tényleg jó,h ha van egy fél órám mondjuk, pikk pakk belépek, már indul is a csata, lezavarok kettőt hármat aztán megyek dolgomra. Nagyon jó kikapcsolódás.

Bumbanas
Válasz Morzdomigron kommentjére
2013. dec. 29. 12:49

Ha valaki WOT-ra vetemedne, akkor szinte kötelező ennek a telepítése:
World of Tanks - Magyar Portál - Jacktor MOD pack - 0.8.10

Kb. Annyi előnyt ad, mint a HM a pókerben.

Én még ezeket is fel szoktam rakni, de ez már erősen szubjektív kategória:
World of Tanks - Magyar Portál - Fehér kilőtt tankok - 0.8.10
World of Tanks - Magyar Portál - Tankok gyenge pontjainak kijelzése - 0.8.10

Még egy jó tanács a kezdőknek:
Szakaszban menni sokkal szórakoztatóbb (Skype ajánlott hozzá! :)) és könnyebbé teszi, több sikerélményt hoz, mint egyedül küzdeni nem egyszer 10+ béna csapattárs között.

trixilw
2013. dec. 29. 12:55

Igazi gamer nem használ skype-ot, csak teamSpeak-et :)

d-_-b
2013. dec. 29. 13:01

A jó öreg COD2-t be kellene lassan izzítani! :cool:

Theci85
Válasz lecso10 kommentjére
2013. dec. 29. 16:08

Kb másfél hónapja volt a natgeo-n egy film erről a játékról,h hogyan készítik stb, na mondom másnap majd kipróbálom. Hátbmeg, két hét elment vele ügyesen. :D Az elején kicsit megilyedtem,h fizetnem kell majd befelé ha haladni akarok előre, de mvel egész valósághű, ha ésszel harcol az ember, akkor lehet fejlődni azért.
És tényleg jó,h ha van egy fél órám mondjuk, pikk pakk belépek, már indul is a csata, lezavarok kettőt hármat aztán megyek dolgomra. Nagyon jó kikapcsolódás.

Jah, ez az amit említettem ncoron ottvan.Mikor tankok tetején ülve forgolódnak és a lánctalphoz tartva a mikrofont veszik fel a játék hangjait elég megnyerő :D

GStealer
2014. márc. 30. 12:47

[video=youtube;WgTQglGvNUs]https://www.youtube.com/watch?v=WgTQglGvNUs[/video]
Nincsenek szavak.:D

L.T.
2014. ápr. 13. 20:40

PS 3-on szeretnék fifa 14-el online játszani,hogyan lehet új accountot létrehozni ha már volt egy létrehozva??

EKO
2014. ápr. 20. 14:52

Kipróbáltam a Duel of Champions-t. ****a de fos heroval kezdtem hol tudok váltani, mert sehol sem találok ilyet.

scigabacsi
2014. júl. 9. 23:09

Outlastot tolta valaki?

Élő ügyfélszolgálat