Valaki tud mondani olyan játékot, amit online is tudnék tolni? Mindegy milyen, csak élvezhető legyen, és ki tudjon kapcsolni. Karakterfejlődéses is lehet. Wowot pls ne mondjátok, a falra tudok mászni tőle. :)
Kb másfél hónapja volt a natgeo-n egy film erről a játékról,h hogyan készítik stb, na mondom másnap majd kipróbálom. Hátbmeg, két hét elment vele ügyesen. :D Az elején kicsit megilyedtem,h fizetnem kell majd befelé ha haladni akarok előre, de mvel egész valósághű, ha ésszel harcol az ember, akkor lehet fejlődni azért.
És tényleg jó,h ha van egy fél órám mondjuk, pikk pakk belépek, már indul is a csata, lezavarok kettőt hármat aztán megyek dolgomra. Nagyon jó kikapcsolódás.
Ha valaki WOT-ra vetemedne, akkor szinte kötelező ennek a telepítése:
World of Tanks - Magyar Portál - Jacktor MOD pack - 0.8.10
Kb. Annyi előnyt ad, mint a HM a pókerben.
Én még ezeket is fel szoktam rakni, de ez már erősen szubjektív kategória:
World of Tanks - Magyar Portál - Fehér kilőtt tankok - 0.8.10
World of Tanks - Magyar Portál - Tankok gyenge pontjainak kijelzése - 0.8.10
Még egy jó tanács a kezdőknek:
Szakaszban menni sokkal szórakoztatóbb (Skype ajánlott hozzá! :)) és könnyebbé teszi, több sikerélményt hoz, mint egyedül küzdeni nem egyszer 10+ béna csapattárs között.
Igazi gamer nem használ skype-ot, csak teamSpeak-et :)
A jó öreg COD2-t be kellene lassan izzítani! :cool:
Kb másfél hónapja volt a natgeo-n egy film erről a játékról,h hogyan készítik stb, na mondom másnap majd kipróbálom. Hátbmeg, két hét elment vele ügyesen. :D Az elején kicsit megilyedtem,h fizetnem kell majd befelé ha haladni akarok előre, de mvel egész valósághű, ha ésszel harcol az ember, akkor lehet fejlődni azért.
És tényleg jó,h ha van egy fél órám mondjuk, pikk pakk belépek, már indul is a csata, lezavarok kettőt hármat aztán megyek dolgomra. Nagyon jó kikapcsolódás.
[video=youtube;WgTQglGvNUs]https://www.youtube.com/watch?v=WgTQglGvNUs[/video]
Nincsenek szavak.:D
PS 3-on szeretnék fifa 14-el online játszani,hogyan lehet új accountot létrehozni ha már volt egy létrehozva??
Kipróbáltam a Duel of Champions-t. ****a de fos heroval kezdtem hol tudok váltani, mert sehol sem találok ilyet.
Outlastot tolta valaki?