Póker Fórum Archívum > Minden más > Grand National fórumos lóversenyfogadás

rockett
2019. ápr. 4. 21:51

Grand National fórumos lóversenyfogadás

Kaptam egy e-mailt, ami alapján úgy gondoltam, hogy össze lehetne hozni egy fórumos fogadásos mókát azokkal, akik kaphatóak egy kis gamblingre. :)
https://www.oddsmonkey.com/blog/wp-content/uploads/2019/04/grandnational%20sweepstake.pdf?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Grand_National_Sweepstake_Kit_2019&utm_medium=email
Aki nem ismerné, a Grand National az egyik legnagyobb évente rendezett lóverseny. Szó szerint, ugyanis 40 ló feszül egymásnak a versenyen, hatalmas fogadási esemény.

A játék úgy nézne ki, hogy 2$-ért lehetne venni egy véletlenszerű lovat, fejenként maximum ötöt. Péntek 23:00-ig lehet venni, utána kisorsoljuk random.org használatával, hogy ki melyik lovakat kapja.

Ha megvan véve mind a 40 ló, akkor a díjazás: 1. 50$, 2. 20$ 3. 10$ Ha nincs megvéve mind a 40, akkor arányosan 1. 62,5% 2. 25% 3. 12,5% a díjazás. Ha nem kelt el minden ló, és olyan ló lesz helyezett akit senki nem vett meg akkor nézünk 4.-5. stb. helyeket is. Ha egy ló amit kaptál, non-runner, amíg van, kapsz helyette tartalékindulót, ha nincs, akkor egy lóval kevesebbel indulsz.

Pénzt a pokerstarsos nickemre lehet küldeni (pokerrockett) a résztvételhez, illetve írd le fórumba, hogy hányat vettél. First come, first served, a kommentek megírási sorrendje számít, a pénzküldéssel pedig éles a résztvétel. Sorsolás péntek 23:00 után, az esemény szombaton magyar idő szerint 18:15-kor, nyeremények elutalása a verseny után 24 órán belül.

Ha kérdés, komment van lökjed, ha rajtam kívül legalább még egy résztvevő van, akkor megtartjuk a sorsolást. :)

Én a magam részéről indítok is 5 lóval.

van Gerwen
Válasz rockett kommentjére
2019. ápr. 5. 9:09

Haha roki, micsoda topik, a Szent Lovát neki! Pont a minap tekintettem meg a Kincsem filmet, kár, hogy ő egyszeri s megismételhetetlen paripa volt. Én azért nem hazárdíroznék állatokra, de egy fej vagy írás, esetleg Ki nevet a végén partiban benne vagyok.

rockett
Válasz van Gerwen kommentjére
2019. ápr. 5. 9:56

Haha roki, micsoda topik, a Szent Lovát neki! Pont a minap tekintettem meg a Kincsem filmet, kár, hogy ő egyszeri s megismételhetetlen paripa volt. Én azért nem hazárdíroznék állatokra, de egy fej vagy írás, esetleg Ki nevet a végén partiban benne vagyok.

Hát ha te sem hazárdírozol, akkor nem tudom, hogy kitől várjam. :D Már mindenki csak +EV-s dolgokat játszik? :D

van Gerwen
2019. ápr. 5. 14:32

Lapost ajánlom, de ő olyan búza mostanában, hogy képes lenne telibeverni a top5 ló mindegyikét. Amúgy valóban minden szarra fogadtam már, de a ló- és agrárverseny valahogy kimaradt az életemből.

fri
2019. ápr. 5. 17:50

De ez egyebkent miert jó? Vagy miert jobb, mint egy sorsjegy?

rockett
Válasz fri kommentjére
2019. ápr. 5. 18:27

De ez egyebkent miert jó? Vagy miert jobb, mint egy sorsjegy?

Ez arra jó, ha szeretnénk egyet gamblingelni közösen egy nagy eseményen egymás közt. :) De ahogy látom nem lesz rá igény. Amiért jobb egy sorsjegynél, az az, hogy nincs rake, az EV-d 0, másfelől mindenképp van nyertes. Ha vesztek 5 sorsjegyet haverokkal akkor nem feltétlenül. :)

Élő ügyfélszolgálat