Hajrá Magyarország!!!
Lehetne egy ilyen is, ahol a sportbarátok oszthatnák meg gondolatikat egymással.
Én pl. ezen a mai meccsen többet öregedtem, mint 5x2 out után, de MEGVAN!!! Jöhet Málta.
Lehetne egy ilyen is, ahol a sportbarátok oszthatnák meg gondolatikat egymással.
Én pl. ezen a mai meccsen többet öregedtem, mint 5x2 out után, de MEGVAN!!! Jöhet Málta.
nagy hangulat lesz szerdán kint, mi a haverokkal ott leszünk és buzdítjuk a csapatot, legutóbb az albánok ellen is király volt a hangulat, gyertek ti is (ha még van jegy), HAJRÁ MAGYAROK!
Albánok ellen "B" középben csináltuk mi is a hangulatot! Most sajnos bokám miatt nem hinném, hogy ott leszek :( :( :(
Jó szurkolást Nektek!
Portugál-svéd 0:0 remek :)
Kinn leszek szerdán én is és Steeveland is! Együtt a sörrel ria-ria Hungária!
volt egy pillanat, bevágtak egy ilyen képet hogy vagy 10 rendőr meg egy fekvő(?) ember, az mi volt? kommentárból nem sokat hallottunk.
focihoz amugy nem értek, de durva lenne kijutni ebőbl a csoportból :) de a receptet már felvázoltam: itthon be kell hózni mindegyik meccset, idegenbe meg jó az X :D
Így legyen!
Nemzeti Sport Online
Mi lesz Málta ellen?
Nem kérdés, nyerünk!
93 % (17503)
Szerény iksz
3 % (619)
Kikapunk...
3 % (613)
Szavazatok száma: 18735
Én kinn leszek, hajrá Air Sanyi!
Sajna pont úgyjött ki,hogy nemtudok menni,pedig jegy is van,GOGO .....Gera Zoli az isten!!!!!!!!!!!!!!!
Sajna pont úgyjött ki,hogy nemtudok menni,pedig jegy is van,GOGO .....Gera Zoli az isten!!!!!!!!!!!!!!!