Póker Fórum Archívum > Minden más > haverokat keresek szegeden!

fejes1988
Válasz ceewyl kommentjére
2008. okt. 18. 9:56

Tervezem, hogy megyek. ;)
Én is gondoltam rá, hogy jó lenne együtt menni.

ha lenne ilyen együttmenetel, lehet érdekelne engem is :)

krisamagus
Válasz ceewyl kommentjére
2008. okt. 18. 12:51

nos,sajnálom ha viccesnek tünt.nem annak szántam.
kinn éltem londonban vagy 6 évig,annak idején szegeden születtem,de jó 10 éve elmentem innen.a család itt van a környéken.ezért jöttem ide.
nem vártam semmit,de azt nem gondoltam hogy levicceseznek.jólvan na.
üdv mindenkinek

bojanika
Válasz krisamagus kommentjére
2008. okt. 18. 19:30

nos,sajnálom ha viccesnek tünt.nem annak szántam.
kinn éltem londonban vagy 6 évig,annak idején szegeden születtem,de jó 10 éve elmentem innen.a család itt van a környéken.ezért jöttem ide.
nem vártam semmit,de azt nem gondoltam hogy levicceseznek.jólvan na.
üdv mindenkinek

Sztem ez nem vicces, hanem nagyon jó ötlet. :)
Én is úgy ismertem meg egy csomó szegedi akadémiás (jófej) arcot, hogy nyitottam egy fórumtopikot. Nincs ebben semmi gáz.
Biztos vagyok benne, hogy amennyiben lesz vmi szegedi póker parti, akkor szívesen látnak majd a srácok, s ha éppen én is ottan tartózkodok, akkor tutira én leszek az első, aki szólok majd Neked a "rendezvényről"!

Addig is, amíg nem jön össze a személyes találkozó, örömmel olvasnám (pl egy bemutatkozós topikban), hogyan keveredtél az oldalra?; mióta pókerezel?; valamint mivel foglalkoztál Londonban?

zsjozsef
Válasz medgypeti kommentjére
2008. okt. 18. 19:42

Te könnyedén beszélsz a Barátok köztből:D:D

Háhháhá! Ez nagy volt!

Miking
2008. okt. 18. 20:57

Hali Krisamagus!

Én szegedi vagyok :-), most is itt ülök Új-szegeden és pókerezek meg közbe hallgatom a Megaszart. Tegnap voltam élőzni a helyi ivóban 2 sng nyomtunk (500Ft/kop) egy második és egy első hely lett 9 arc közül.

Bármire szükséged van írj!

Jövő héten szerdától szünet, utána mehetünk inni-pokerezni illetve pokerezni-inni.

Üdv!

Vika
Válasz bojanika kommentjére
2008. okt. 18. 22:07

Sztem ez nem vicces, hanem nagyon jó ötlet. :)
Én is úgy ismertem meg egy csomó szegedi akadémiás (jófej) arcot, hogy nyitottam egy fórumtopikot. Nincs ebben semmi gáz.
Biztos vagyok benne, hogy amennyiben lesz vmi szegedi póker parti, akkor szívesen látnak majd a srácok, s ha éppen én is ottan tartózkodok, akkor tutira én leszek az első, aki szólok majd Neked a "rendezvényről"!

Addig is, amíg nem jön össze a személyes találkozó, örömmel olvasnám (pl egy bemutatkozós topikban), hogyan keveredtél az oldalra?; mióta pókerezel?; valamint mivel foglalkoztál Londonban?

Szerintem sem vicces. (Kicsit persze direkt. ;) )

Én a legjobb barátommal (meg még jónéhány másik későbbi baráttal) egy fórumban haverkodtam össze még vagy 8 évvel ezelőtt, a sors iróniája, hogy mindössze 100 méterre laktunk egymástól, ráadásul kiderült az is, hogy a faterjaink régen kollégák voltak, és ismerték egymást. :) Aztán úgy alakult, hogy az ominózus fórum által kialakult haveri kör rövidesen teljesen összeolvadt a korábbi (nagyrészt gyerekkori) haveri körömmel.

krisamagus
Válasz Vika kommentjére
2008. okt. 19. 22:39

köszi

kösz az immár pozitivba forduló hozzászólásokat!
londonban motoros futár voltam,sokat dolgoztam.2 éve kezdtem el kb pókerezni a gyors meggazdagodás reményében,kissé agyatlanul.
azóta is stabil vesztő cash-es vagyok.lol
de azt már nem játszok.csak sitngo,tourney.
sajnos pár napig nem lesz netem,most fogják bekötni,de nem sietnek.
a t-com.remélem hamar.hazajöttem hogy ráfeküdjek a témára mégkomolyabban,
de a hitem kezd fogyni.
ma pl. durva badbeatsotozatot viseltem el.vagy 15-20 amiben 70-30 és jóval e feletti fav. voltam.na mindegy.csak legyen vége.
kicsit elegem is van.
az akadémiára itt a neten találtam rá,és szimpatikus az egész,jók a blogok,fórumok,meg minden.új ez még nekem!
nem dolgozok itthon,egyenlöre nem visz rá a lélek.sok az időm épp ezért.
elkezdetem blogot írni is ,de nem akar menni.talán majd.
ennyit magamról,dióhéjban.

Kepees
2008. okt. 19. 22:43

Üdv a fórumon!

Élő ügyfélszolgálat