Jó, akkor én másképp fogalmazok, szerintem Jymaster111=dfecco=brigi=hyper23. Nem hiszem el az ellenkezőjét. És szerintem elképesztően vicces, hogy ő hőbörög a legjobban a csalókkal szemben.
Na az a csaló meg a te nevedet is ellopta.
Azért Jymaster111-et se tudom, mi ihlette a nickjét, na meg én sem az enyémet. :D
Tudom, ki Jymaster, de nem látok semmilyen indokot arra, hogy dfecco miért választotta volna a Jymaster111 nicket, ha nem lenne azonos Jymaster111-el. Egyszerűen nem hiszem el, hogy pont ő pont a 111 utótagot választaná, ha nem lenne köztetek azonosság. Ha nincs így, sajnálom, köszönd meg neki, hogy megsértette a jó híredet a hozzád való hasonlósággal. Ő is mindig tagadta, hogy ő brigi vagy hyper vagy bárki, most is tagadod, én csak ezt gondolom.
Feri te vagy az tesó?
Segítek: Kedvenc játékosom adta az ötletet
Jymaster0011 - Jordan Young - Poker Player
Elképesztő Feri mekkora túlélő én még azon se lepődnék meg ha ő High_TT is és idejön ostorozni magát a másik nickjén:D
Látom nem jött át, hogy vicceltem. Nekem is kedvencz volt régen.
Az mondjuk óriás durva és hatalmas fordulat lenne, ha te lennél fecó és te csalóztál a legtöbbet. :D Most megyek inni, de holnap kielemzem, összehasonlítom a nickek hozzászólásait stilisztikailag, aztán kiderül.
Elképesztő Feri mekkora túlélő én még azon se lepődnék meg ha ő High_TT is és idejön ostorozni magát a másik nickjén:D
https://poker-akademia.com/vBulletin/pletykasarok/28719-forumtarsunk-dfecco-platina-lett-a-sharkscopeon-2.html
"Jó lesz az gyémántnak is nintendo fiu... De le lehet akadni rólam, mielőtt esetleg valaki összetöri az arcocskádat!"
"Most nézem, hogy neked meg mindjárt be lesz verve a pofád"
Amugy sztem is Feri ,de ez már higgadtabb megfontoltabb.Régebben olyan kis lobbanékony volt mint az idézetek mutatják.