Póker Fórum Archívum > Minden más > High_TT a csaló

ewoksamurai
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2016. nov. 16. 18:54

Jó, akkor én másképp fogalmazok, szerintem Jymaster111=dfecco=brigi=hyper23. Nem hiszem el az ellenkezőjét. És szerintem elképesztően vicces, hogy ő hőbörög a legjobban a csalókkal szemben.

WINAMAXDONK
Válasz ewoksamurai kommentjére
2016. nov. 16. 18:54

Na az a csaló meg a te nevedet is ellopta.

Feci miért csaló? Nem tudtam róla ,csak h van háttere mert embereket fenyeget meg ha jol emlékszem itt a PA supportot is beárazta/fenyegette amiért kidobták innen.

Jymaster111
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. nov. 16. 18:55

Azért Jymaster111-et se tudom, mi ihlette a nickjét, na meg én sem az enyémet. :D

Segítek: Kedvenc játékosom adta az ötletet

Jymaster0011 - Jordan Young - Poker Player

ewoksamurai
2016. nov. 16. 18:59

Tudom, ki Jymaster, de nem látok semmilyen indokot arra, hogy dfecco miért választotta volna a Jymaster111 nicket, ha nem lenne azonos Jymaster111-el. Egyszerűen nem hiszem el, hogy pont ő pont a 111 utótagot választaná, ha nem lenne köztetek azonosság. Ha nincs így, sajnálom, köszönd meg neki, hogy megsértette a jó híredet a hozzád való hasonlósággal. Ő is mindig tagadta, hogy ő brigi vagy hyper vagy bárki, most is tagadod, én csak ezt gondolom.

WINAMAXDONK
2016. nov. 16. 19:02

Feri te vagy az tesó?

van Gerwen
Válasz Jymaster111 kommentjére
2016. nov. 16. 19:10

Segítek: Kedvenc játékosom adta az ötletet

Jymaster0011 - Jordan Young - Poker Player

Látom nem jött át, hogy vicceltem. Nekem is kedvencz volt régen.
Az mondjuk óriás durva és hatalmas fordulat lenne, ha te lennél fecó és te csalóztál a legtöbbet. :D Most megyek inni, de holnap kielemzem, összehasonlítom a nickek hozzászólásait stilisztikailag, aztán kiderül.

WINAMAXDONK
2016. nov. 16. 19:13

Elképesztő Feri mekkora túlélő én még azon se lepődnék meg ha ő High_TT is és idejön ostorozni magát a másik nickjén:D

WINAMAXDONK
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. nov. 16. 19:15

Látom nem jött át, hogy vicceltem. Nekem is kedvencz volt régen.
Az mondjuk óriás durva és hatalmas fordulat lenne, ha te lennél fecó és te csalóztál a legtöbbet. :D Most megyek inni, de holnap kielemzem, összehasonlítom a nickek hozzászólásait stilisztikailag, aztán kiderül.

Ezzel még gyanusabb lett ugyanis Feri mindig is híres volt a humorérzék teljes hiányáról.

ewoksamurai
2016. nov. 16. 19:15

Elképesztő Feri mekkora túlélő én még azon se lepődnék meg ha ő High_TT is és idejön ostorozni magát a másik nickjén:D

Az viszont már tiszteletet parancsolóan lenne level 42.

WINAMAXDONK
2016. nov. 16. 22:02

https://poker-akademia.com/vBulletin/pletykasarok/28719-forumtarsunk-dfecco-platina-lett-a-sharkscopeon-2.html

"Jó lesz az gyémántnak is nintendo fiu... De le lehet akadni rólam, mielőtt esetleg valaki összetöri az arcocskádat!"
"Most nézem, hogy neked meg mindjárt be lesz verve a pofád"

Amugy sztem is Feri ,de ez már higgadtabb megfontoltabb.Régebben olyan kis lobbanékony volt mint az idézetek mutatják.

Élő ügyfélszolgálat