Póker Fórum Archívum > Minden más > In memoriam ifj. Ocskay Gábor :(

V.Peti
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. márc. 25. 13:40

Az élsport ott kezdődik, ahol az egészség véget ér. A mai élsportolók közül szinte mindenki szed valami xart, nem csoda, hogy ennyi ilyen eset előfordul. Sajnos.

ameddig az igény az egyre nagyobb távokon, az egyre gyorsabb futókon van... és a szponzori szerződés ezt az igényt próbálja kielégíteni miről is beszélünk?
emberfeletti teljesítményhez emberfeletti edzés, háttérmunka és sajnos káros szerek is szükségesek.

kanrich_
Válasz V.Peti kommentjére
2009. márc. 25. 13:49

ameddig az igény az egyre nagyobb távokon, az egyre gyorsabb futókon van... és a szponzori szerződés ezt az igényt próbálja kielégíteni miről is beszélünk?
emberfeletti teljesítményhez emberfeletti edzés, háttérmunka és sajnos káros szerek is szükségesek.

Persze, ez természetesen így van. Dehát mit néz az ember szívesebben? Egy olyan foci/teniszmeccset, ahol 45 perc után alig bírnak vánszorogni az emberek, vagy egy olyat, ahol a focimeccs 84. percében is mindenki fut mint a gepárd, vagy a teniszmeccs ötödik órájában is olyan ütéseket láthatunk, hogy majd kiugrik a szemünk...

Ennyi.

fejes1988
2009. márc. 25. 13:56

De a hír: 2004-ben szívelégtelenséget diagnosztizáltak nála: ennek ellenére az orvos nem tiltotta el a további sportolástól. Ez vagy már veleszületett probléma, és akkor kivédhetetlen, vagy esetleg a túlhajszolt életvitel következménye. Mindenesetre Fehér Miki ugyanez, és még számtalan külföldi...Puerta tavaly, Foe, és sorolhatnám..szomorú

bravesoul
2009. márc. 25. 14:06

40 éve is tudtak futni a 90.percben. egy ember képes 90 percet végigfutballozni, kellő edzésmunkával, a legmagasabb szinten.

a hangsúly a folyamatos és magas terhelésen van szerintem. meg kell nézni pl. egy Manchester U. idényét... mikor 30 éve lenyomtak heti egy meccset, most néha hónapokon át standard a heti 2... teljesen más.

na meg a szerek, stb. nem értek hozzá :)

titcar
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. márc. 25. 14:06

De a hír: 2004-ben szívelégtelenséget diagnosztizáltak nála: ennek ellenére az orvos nem tiltotta el a további sportolástól. Ez vagy már veleszületett probléma, és akkor kivédhetetlen, vagy esetleg a túlhajszolt életvitel következménye. Mindenesetre Fehér Miki ugyanez, és még számtalan külföldi...Puerta tavaly, Foe, és sorolhatnám..szomorú

hétfőn jelent meg egy interjú vele az origon. nyilatkozta is, hogy nem sok pihenés jut, aug. vége óta ~80 meccs volt benne.

kanrich_
Válasz bravesoul kommentjére
2009. márc. 25. 14:10

40 éve is tudtak futni a 90.percben. egy ember képes 90 percet végigfutballozni, kellő edzésmunkával, a legmagasabb szinten.

a hangsúly a folyamatos és magas terhelésen van szerintem. meg kell nézni pl. egy Manchester U. idényét... mikor 30 éve lenyomtak heti egy meccset, most néha hónapokon át standard a heti 2... teljesen más.

na meg a szerek, stb. nem értek hozzá :)

Számomra az volt még a brutális, ahogy Nadal teniszezett az Australian Open döntőjében Federer ellen... Az elődöntőben 5 óra 14 perces meccset játszott Verdasco ellen, majd utána egy 4 óra 23 perceset a döntőben, de úgy, hogy én olyan még nem láttam... NO WAY.

ZoliHUN
2009. márc. 25. 14:18

Nyugodjon békében!

Demiro
2009. márc. 25. 14:44

Borzasztó, már megint egy történés... Nyugodjék békében!

titcar
2009. márc. 25. 14:50

Számomra az volt még a brutális, ahogy Nadal teniszezett az Australian Open döntőjében Federer ellen... Az elődöntőben 5 óra 14 perces meccset játszott Verdasco ellen, majd utána egy 4 óra 23 perceset a döntőben, de úgy, hogy én olyan még nem láttam... NO WAY.

nekem erről meg erőskéz bácsi jut eszembe:
YouTube - Lance Armstrong Alpe D'Huez 2001

de egy bizonyos színt alatt és ez most kizárólag anyagi értelemben értendő! nincs értelme doppingolni.

példának okáért a magyar jégkorongsport több éves összköltségvetése egy-egy komolyabb sportszergyártós szerződésnek.

zend
Válasz titcar kommentjére
2009. márc. 25. 15:46

Nyugodjék békében!:(

Élő ügyfélszolgálat