Póker Fórum Archívum > Minden más > Játék a póker mellett

medgypeti
Válasz kisrapi kommentjére
2007. nov. 5. 12:22

Én egy ideig a hattrick-et nyomtam,egy focicsapatot kell managelni, jó kis játék, de ráuntam, néha egy kis FPS-t nyomok baráti társasággal, COD, CS, Unreal Tournament...

Én is hattrickeztem több mint két évig.Jól is ment IV.ligás voltam, de aztán én is meguntam, törölték is a csapatomat.

realadam
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jan. 27. 13:03

Én általában úgy vagyok ezekkel, hogy elkezdem aztán két hónap múlva megunom.Pedig mindig elhtározom hogy ezt most nem unom meg de még soha sem sikerült 2-3 hónapnál többet kibirnom sehol.

CrisRoniii7
2008. jan. 27. 13:22

Football Managert nem nyomatja valaki?Most jött ki a 2008, már tölthető:D

Ez a világ legjobb játéka,csak sajna hosszú és lassú,2 szezonnál többet nem játszottam még :S

zsjozsef
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. szept. 4. 1:25

-

Én CS-zek. A fene enné meg! :(

andree
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. szept. 4. 1:41

Ez a világ legjobb játéka,csak sajna hosszú és lassú,2 szezonnál többet nem játszottam még :S

A világ leggonoszabb játéka. Régi lakótársam is nyomta, akivel multiztunk sokat. Olyan 17 órás sessionokat nyomtunk. Mostanában leszoktam. Hónapok óta egy percet sem játszottam, de nemsokára jön az új, és nem fogom kibírni, hogy ne nézzem meg milyenek Giovinco és Marchisio statjai. Azután jön a na már csak 5 meccs(másfél óra) az átigazolási időszakig.... :)

medgypeti
Válasz andree kommentjére
2008. szept. 4. 1:49

A világ leggonoszabb játéka. Régi lakótársam is nyomta, akivel multiztunk sokat. Olyan 17 órás sessionokat nyomtunk. Mostanában leszoktam. Hónapok óta egy percet sem játszottam, de nemsokára jön az új, és nem fogom kibírni, hogy ne nézzem meg milyenek Giovinco és Marchisio statjai. Azután jön a na már csak 5 meccs(másfél óra) az átigazolási időszakig.... :)

Na ja...Én is rettentő sokat játszottam vele.Nagyon nem lehet abbahagyni.Ezért aztán mostanában bele sem kezdek, azt az energiát, meg időt akkor már inkább a pókerbe fektetem.(De azért az újat én is meglesem:D )

bojanika
2008. szept. 4. 2:18

Na ja...Én is rettentő sokat játszottam vele.Nagyon nem lehet abbahagyni.Ezért aztán mostanában bele sem kezdek, azt az energiát, meg időt akkor már inkább a pókerbe fektetem.(De azért az újat én is meglesem:D )

Én a 99/00-val játszottam rengeteget. 2012-ig jutottam. :)
Ez persze még az egyetem alatt volt.
Asszem a 2004/5-tel is toltam keveset, de azért az már más volt. :)

Vika
Válasz bojanika kommentjére
2008. szept. 4. 2:38

Mostanában a Hooligans Storm Over Europe segítségével vezetem le a feszültséget, ami egy stratégiai játék. Ha ideges vagyok jól esik törni-zúzni a különböző városokban a bandámmal. ;)))

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. szept. 4. 2:45

Örök kedvencem még a Pirates!, ezt időről időre előveszem, és végigrabolom a karibi szigetvilágot, becsajozok és megkeresem az elveszett családomat, majd kormányzóként nyugdíjba vonulok. ;)

Ezen kívül szívesen játszom bármikor a Virtual Pool 3-mal, ami a legjobb biliárd témájú játék véleményem szerint, illetve szívesen fuvarozok árut a 18 Wheels of Steel-ben, valami jóféle csőrös kamionnal Montrealból Mexikóba. :)

R1per2
Válasz Vika kommentjére
2008. szept. 4. 3:06

Na egy jó topik! :)
Én versenyszerűen űztem a quake3-at, később azon belül a cpm-et. 2003-ban, volt eq3-on egy 16 közé jutásom 600 indulóból.
Pár videó, hogyan is játszanak a prok :)

Cpm ctf pálya runok: YouTube - mew fastcap cpmctf1 & cpmctf2

Játék kívülről: YouTube - mew playing CPMA

Defrag videók közül a leg megaharcdore brutál állat: (lassított felvétel! a vége nem csalás, igazi!):
http://www.youtube.com/watch?v=TlZhDOqlPTc

Ezen kívül starcraftot versenyeken indultam még, ott fehérváron volt egy második helyezésem 1v1-ben, és egy második 2v2-ben.
Figyeljétek a kurzor mozgást :)
YouTube - Ongamenet Boxer DVD VOD 1st Person

Élő ügyfélszolgálat