Póker Fórum Archívum > Minden más > Jótékonykodjunk!

tylerhungary
Válasz Wasserstein kommentjére
2012. okt. 15. 15:21
Holdenper
Válasz tylerhungary kommentjére
2012. okt. 15. 16:36

Mikor épp egy rossz session után tiltelnénk, vagy a DS, badbeatek miatt sírnánk érdemes elgondolkodni azon, hogy mások hogyan élnek, mivel kell megküzdeniük.

Remélem összejön a gyűjtés, szimpatikus a lány, és megérdemelné, hogy segítsünk neki:)

rockett
Válasz Holdenper kommentjére
2012. nov. 12. 15:19

Tervezi valaki, hogy megy a jótékonysági pókerversenyre? Én szeretnék, de még nincs döntés :)

Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány,gyermekek támogatása adó 1%

gorcsy
Válasz rockett kommentjére
2012. nov. 12. 18:35
rockett
2012. nov. 12. 22:39

Tervezi valaki, hogy megy a jótékonysági pókerversenyre? Én szeretnék, de még nincs döntés :)

Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány,gyermekek támogatása adó 1%

vki? :)

fricirics
2012. nov. 12. 23:32

megyek....

Holdenper
Válasz fricirics kommentjére
2012. nov. 13. 1:34

Én sajnos nem leszek otthon:-/ De remélem a PA szervez valamit így év végére.

Lehetne rendezni neten is egy versenysorozatot. Mondjuk 6-7 versennyel (különböző típusúak, buyinűek), ahol a nyeremény egy része (vagy akár egésze) jótékony célra menne. Ha lennének felajánlások (mondjuk profiktól 1-2 óra coaching, vagy PA-s póló, ilyesmi kis dolgokra gondoltam), akkor lehetne tabella is, és akkor a sorozatban az első x ember, aki a legtöbb pontot nyerte, az megnyerhetné ezeket, így is ösztönözve a játékosokat, hogy játszanak. Galfond csinált az idén hasonlót (az csak 1 versenyből állt, ha jól emlékszem). Így talán, aki kevesebbel tudna hozzájárulni, az is szívesebben nevez.
Braimstormingolok csak, de jó lenne valami kezdeményezést elindítani

Riddler1988
Válasz medgypeti kommentjére
2013. jún. 11. 20:52

A 1357-es számot hívva, vagy sms-t küldve rá minden hívással vagy sms-el 250 Ft-al támogatjátok az árvízkárosultakat. Azt hiszem ennyi a minimum!

lecso10
Válasz Riddler1988 kommentjére
2013. jún. 11. 20:59

Sajnos az igazság az, ezzel egyáltalán nem segít senki az árvízkárosultakon. A kolontári iszapömlés után összegyűlt 1,6 Mrd forint is ott kamatozik a számlán még ma is. Szerinted mi lessz a sorsa?

JuhaAasz
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jún. 11. 21:14

Sajnos az igazság az, ezzel egyáltalán nem segít senki az árvízkárosultakon. A kolontári iszapömlés után összegyűlt 1,6 Mrd forint is ott kamatozik a számlán még ma is. Szerinted mi lessz a sorsa?

ez komoly?????????

Élő ügyfélszolgálat