Mikor épp egy rossz session után tiltelnénk, vagy a DS, badbeatek miatt sírnánk érdemes elgondolkodni azon, hogy mások hogyan élnek, mivel kell megküzdeniük.
Remélem összejön a gyűjtés, szimpatikus a lány, és megérdemelné, hogy segítsünk neki:)
Tervezi valaki, hogy megy a jótékonysági pókerversenyre? Én szeretnék, de még nincs döntés :)
Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány,gyermekek támogatása adó 1%
Tervezi valaki, hogy megy a jótékonysági pókerversenyre? Én szeretnék, de még nincs döntés :)
Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány,gyermekek támogatása adó 1%
megyek....
Én sajnos nem leszek otthon:-/ De remélem a PA szervez valamit így év végére.
Lehetne rendezni neten is egy versenysorozatot. Mondjuk 6-7 versennyel (különböző típusúak, buyinűek), ahol a nyeremény egy része (vagy akár egésze) jótékony célra menne. Ha lennének felajánlások (mondjuk profiktól 1-2 óra coaching, vagy PA-s póló, ilyesmi kis dolgokra gondoltam), akkor lehetne tabella is, és akkor a sorozatban az első x ember, aki a legtöbb pontot nyerte, az megnyerhetné ezeket, így is ösztönözve a játékosokat, hogy játszanak. Galfond csinált az idén hasonlót (az csak 1 versenyből állt, ha jól emlékszem). Így talán, aki kevesebbel tudna hozzájárulni, az is szívesebben nevez.
Braimstormingolok csak, de jó lenne valami kezdeményezést elindítani
A 1357-es számot hívva, vagy sms-t küldve rá minden hívással vagy sms-el 250 Ft-al támogatjátok az árvízkárosultakat. Azt hiszem ennyi a minimum!
Sajnos az igazság az, ezzel egyáltalán nem segít senki az árvízkárosultakon. A kolontári iszapömlés után összegyűlt 1,6 Mrd forint is ott kamatozik a számlán még ma is. Szerinted mi lessz a sorsa?
Sajnos az igazság az, ezzel egyáltalán nem segít senki az árvízkárosultakon. A kolontári iszapömlés után összegyűlt 1,6 Mrd forint is ott kamatozik a számlán még ma is. Szerinted mi lessz a sorsa?