én mindenképpen gyerekeket szeretnék támogatni, nagyon szeretem a kicsiket.
én mindenképpen gyerekeket szeretnék támogatni, nagyon szeretem a kicsiket.
Én is nagyon támogatom ezt a kezdeményezést, remélem leszünk egy páran és összejön pár segítő dollár.
A buktar unokatestvér irányába szavazok azért, mert akkor - mivel személyesen ismerem buktart - biztosan tudom, hogy jó helyre kerül a pénz és nem húzza le senki...
Egyébként pedig - ha ez az egész tényleg beindulna - akkor azt mondanám, hogy inkább vmi tárgyra kellene gyűjteni, és nem közvetlenül pénzt adományozni.
Eddig két utalás érkezett a jótékonykodás számlánkra.
Moneybookers account: pokerakademiacharity@gmail.com
dodi89 és Zoleee utalása által már 100$ van a számlán.
Reméljük még jóóóóóóóóval több lesz!
Eddig két utalás érkezett a jótékonykodás számlánkra.
dodi89 és Zoleee utalása által már 100$ van a számlán.
Reméljük még jóóóóóóóóval több lesz!
Zoli: volt egy ötletem, szerintem mindenképpen érdemes rajta gondolkodnotok. Én az egész pontrendszeremet kb. felajánlanám.
https://poker-akademia.com/vBulletin/pokerakademia-com-es-pontrendszer/1179-fejlesztesi-oetletek-35.html
Póker Akadémia Pontok felajánlása
Zoli: volt egy ötletem, szerintem mindenképpen érdemes rajta gondolkodnotok. Én az egész pontrendszeremet kb. felajánlanám.
https://poker-akademia.com/vBulletin/pokerakademia-com-es-pontrendszer/1179-fejlesztesi-oetletek-35.html
én már azon is gondolkodtam, hogy mint a labdarúgók pl, néhány Akadémia tag a későbbiekben akár meg is látogathatná azokat a gyerekeket, akiknek ezt a pénzt összegyűjtük.(ha ilyenre gyűjtünk) a pontjaimról kb én is lemondok, és MB-n is menni fog a pénz.
Spirited és Polacheck által az egyenleg immár 206$
annyi rosszat hall az ember az alapítványi pénzekről :( nem szeretnék egy újabb terepjárót szponzorálni és ezzel szerintem sokan mások is így vannak.
szerintem legyen:
a, nagy és közismert alapítvány
b, konkrét dolog: X kórháznak/embernek Y dolog biztosítása Z értékben.