Póker Fórum Archívum > Minden más > Jótékonykodjunk!

fejes1988
Válasz medgypeti kommentjére
2009. máj. 6. 13:37

Gyermekétkeztetés +1

Zoleee
Válasz medgypeti kommentjére
2009. máj. 6. 14:28

Úgy lenne jó, ha ez nem csak egyszeri alkalom lenne, hanem a következő hónapban újra összegyűjtenénk legalább ennyit és akkor azt felajánlanánk másnak.Gondolom arra gondoltál, hogy vasárnapig azok ajándékozzanak akik az elsőhöz hozzá akarnak járulni.

Természetesen igen. De az az egy hónap legyen 2-3 hónap. Egyrészt hogy említésre méltó összeg jöjjön össze másrészt meg azért mert jómagam 2 hónapig távol leszek és ezügyben személyesen intézkedni nem tudok...

Kormi, de megérkezett, csupán elfelejtettelek beírni a névsorba. Sorry, azonnal pótolom....

BaLa
Válasz Zoleee kommentjére
2009. máj. 6. 15:01

Ki, vagy melyik alapítvány legyen a kedvezményezett? Vasárnapig várjuk ide a fórumban azok javaslatát akik adományoztak.

Szeret-Klézse Alapítvány

A SZERET-KLÉZSE ALAPÍTVÁNY

kanrich_
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. máj. 6. 15:30

Az összeget felajánlanám a Heim Pál Gyermekkorháznak.
Amennyiben nem akarnánk cash-t adni, megkérdezném milyen gépekre van szükségük, és azt venném nekik. Megkérdeztem egy orvos ismerősömet, azt mondta, hogy 100k HUF nagyságrendből már lehet fontos műszereket venni, melyek egyébként viszont fontosak lennének (márha meglennének).

buktar
Válasz buktar kommentjére
2009. máj. 6. 16:11

Ismételem önmagam.

Rögtön tudnék is egy rászoruló családot.

Unokatesómnak 31 évesen rosszindulatú melldaganatot diagnosztizáltak. Tavaly szeptemberben műtötték, jelenleg kemoterápiás kezelésre jár. Nyáron lesz 3 éves Bence gyermekük. Jelenleg egy fizetésből és a család támogatásából élnek. A kiadásaikat gondolom nem kell ecsetelnem.

Ha úgy érzitek nemes a cél, segítsetek! Köszi!

tentaculata
Válasz buktar kommentjére
2009. máj. 6. 16:18

Ismételem önmagam.

Én erre adnám le a voksomat, valahogy közelebbinek érzem a dolgot, mint a többi felvetést.

ivan41
Válasz tentaculata kommentjére
2009. máj. 10. 6:55

A Bumbanas partielemző versenyének első fordulóját én nyertem meg.
Üzenete váltottam vele, és megkértem, hogy a 10 $ nyereményemet utalja át erre a jótékonykodási számlára.
Remélem, nem érkezik későn, és jó célra lesz felhasználva.

...egy pohárkával átengedhetsz másoknak is!

arcsen
Válasz ivan41 kommentjére
2009. máj. 10. 9:08

Kuldtem en is, remelem meg is erkezik... A buktar-fele dolog is nemes celnak tunik, de a korhazas elgondolas is... Barmi is legyen a vegso dontes, valszeg nem hibazunk! Remek kezdemenyezes!

dodi89
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. máj. 10. 9:38

Az összeget felajánlanám a Heim Pál Gyermekkorháznak.
Amennyiben nem akarnánk cash-t adni, megkérdezném milyen gépekre van szükségük, és azt venném nekik. Megkérdeztem egy orvos ismerősömet, azt mondta, hogy 100k HUF nagyságrendből már lehet fontos műszereket venni, melyek egyébként viszont fontosak lennének (márha meglennének).

+1...

hetya
Válasz dodi89 kommentjére
2009. máj. 10. 10:06

Szeretnék én is hozzátenni a "rollhoz". Moneybookerst nem használok, PS vagy FTP megoldás ha szóbajöhet, akkor várom az útbaigazitást a főszervezőtől!

És részemről Heim Pál-ra szavaznék, orvosi műszer vagy egyéb segédeszköz vásárlása.

Élő ügyfélszolgálat