Hozzunk össze megint valamit!
Hozzunk össze megint valamit!
A kezdetek óta tagja vagyok az Akadémiának, de eddig nem is tudtam hogy van ilyen topic. Mivel a novemberem az eddigi 3 és fél éves amatőr pokeres "pályafutásom" 2. legjobb hónapja lett, így gondoltam jótékonykodok egy kicsit. A VIVA TV-n reklámozzák a Tűzoltó utcai gyermekklinika támogatását a Teleton adományvonalon át. A nyereményemből bőven belefért hogy felhívtam néhányszor a számot, mely után pár száz forintot kap a Gyermekklinika.
Akinek szintén jól sikerült a novemberi játék és velem tart, az hívja a 91/225-055-ös számot! (A hívás díja 300ft+ÁFA.)
Ezután jobban fogok figyelni erre a fórumtopicra és ha legközelebb lesz olyan akció amiket korában szerveztetek, én is szívesen beszállok!
a pénzből rengeteg %-ot levon a telefontársaság. tudunk találni jobb megoldást.
Igen, én is úgy tudom hogy a 300ft-os nettónak a felét a szervezet, a másik felét a telefontársaság kapja. Nekem akkor is jól esett a havi pokernyereményemből adni nemes célra.
Igen, én is úgy tudom hogy a 300ft-os nettónak a felét a szervezet, a másik felét a telefontársaság kapja. Nekem akkor is jól esett a havi pokernyereményemből adni nemes célra.
Most tanult kifejezessel elve:
UP!
Akkor nem sikerült megérteni még se. Ez a topik "fent" volt. :P
Ne sikkadjon el ez a téma!
Van egy távoli ismerősöm, aki néhány éve egy baleset következtében tolókocsiba kényszerült (most 26 éves). Jelenleg a szüleivel él, és minden nap gyógytornára jár, járni tanul. Személyesen ismerem a családot, jó helyre kerülne a pénz.
Amennyiben valamelyik admin megerősíti, hogy a topikban korábban említett MB számla továbbra is él, én utalnék is rá, akár az általam felvetett célra, akár egyéb, karítatív célra szerveződne egy újabb gyűjtés.
Csak gyorsan amíg hot runom van, és van miből adakozni :)