Póker Fórum Archívum > Minden más > Jótékonykodjunk!

zoltanh
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. jún. 12. 0:41

ez komoly?????????

Ezt én is egyik nap hallottam, de még nem jártam utána. Nálam már az kiverte a biztosítékot amikor bemondták a tv-be, hogy megpróbálják a befolyt összeget nem megadóztatni. Hát ez olyan alap lenni mint márc 15.-én az autópálya matrica.

Maxxxika
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jún. 12. 0:54

Sajnos az igazság az, ezzel egyáltalán nem segít senki az árvízkárosultakon. A kolontári iszapömlés után összegyűlt 1,6 Mrd forint is ott kamatozik a számlán még ma is. Szerinted mi lessz a sorsa?

ház, medence....

zoltanh
Válasz medgypeti kommentjére
2013. jún. 12. 1:42
lecso10
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. jún. 12. 5:58

Aki jótékonykodni akar, az inkább menjen oda és személyesen oldja meg. Viszont én nem olyanoknak adakoznék akiknek duna parti ingatlana van, hanem vannak sokkal nagyobb nyomorban élő családok vidéken. Már írtam korábban, be kell menni egy oviba, megmondják ott, kinek érdemes adni, m Orbán rejtett erőforrásainak felesleges.

Bumbanas
Válasz zoltanh kommentjére
2013. jún. 13. 8:57

Mielőtt jótékonykodtok jól nézzétek meg, hogy hogyan, mire és kinek adtok, nehogy újra így járjunk:
Népszabadság - Államosított jótettek

Sajnos a véleményem szerint ennek is ez lesz a sorsa, úgyhogy ide biztos nem küldök pénzt:
Kormányzat - Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács

Littlemage
Válasz Riddler1988 kommentjére
2013. nov. 19. 12:35

Sziasztok!

Fulop-szigeteken eleg cudar vilag van, paran biztos hallottatok rola a hirekben.

Akinek van kedve, kuldhet par dolcsit, kb. minden cent jol jon most ott. A PS minden kuldott 1 dolcsi utan hozzadob meg 2 dolcsit, tehat igazandibol amennyit kuldenenk, 3x annyit kapnak. Ha jol olvasom. Lehet player transferrel es kulon erre a celra letrehozott versenynevezessel/ nincs verseny, direkt erre a celra van/ is penzt kuldeni.

Philippines Typhoon Haiyan Appeal - Charity Effort - Show your Support

Akinek van kedve/lehetosege/affinitasa, csak par klikk, s sokkal tobbet segit vele, mint ha fb-on likeolgatna.

Gaabeesz
2013. nov. 19. 12:40

Valaki szervezhetne már nekem is gyűjtést..

rockett
Válasz Littlemage kommentjére
2013. nov. 19. 14:10

Sziasztok!

Fulop-szigeteken eleg cudar vilag van, paran biztos hallottatok rola a hirekben.

Akinek van kedve, kuldhet par dolcsit, kb. minden cent jol jon most ott. A PS minden kuldott 1 dolcsi utan hozzadob meg 2 dolcsit, tehat igazandibol amennyit kuldenenk, 3x annyit kapnak. Ha jol olvasom. Lehet player transferrel es kulon erre a celra letrehozott versenynevezessel/ nincs verseny, direkt erre a celra van/ is penzt kuldeni.

Philippines Typhoon Haiyan Appeal - Charity Effort - Show your Support

Akinek van kedve/lehetosege/affinitasa, csak par klikk, s sokkal tobbet segit vele, mint ha fb-on likeolgatna.

már megtettem mielőtt kiírtad volna :)

Gaabeesz
2013. nov. 19. 14:12

annó Japánokat még én is támogattam, de fordítva kétlem, hogy a mi országunk sok támogatást kapna hasonló helyzetben

Littlemage
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. nov. 19. 15:09

annó Japánokat még én is támogattam, de fordítva kétlem, hogy a mi országunk sok támogatást kapna hasonló helyzetben

Ennek nem errol kell/ene/ szolnia.

S mindegy is. A dolog lenyege, hogy ha valaki adomanyoz 5 dolcsit, ez az alapitvany 15 dolcsit fog kapni a PS miatt.

Csak azert tettem be, ha esetleg valaki elsiklana felette, en pl a pokeres emailemet eleg ritkan nezem meg.

Élő ügyfélszolgálat