ez komoly?????????
Sajnos az igazság az, ezzel egyáltalán nem segít senki az árvízkárosultakon. A kolontári iszapömlés után összegyűlt 1,6 Mrd forint is ott kamatozik a számlán még ma is. Szerinted mi lessz a sorsa?
Aki jótékonykodni akar, az inkább menjen oda és személyesen oldja meg. Viszont én nem olyanoknak adakoznék akiknek duna parti ingatlana van, hanem vannak sokkal nagyobb nyomorban élő családok vidéken. Már írtam korábban, be kell menni egy oviba, megmondják ott, kinek érdemes adni, m Orbán rejtett erőforrásainak felesleges.
Mielőtt jótékonykodtok jól nézzétek meg, hogy hogyan, mire és kinek adtok, nehogy újra így járjunk:
Népszabadság - Államosított jótettek
Sajnos a véleményem szerint ennek is ez lesz a sorsa, úgyhogy ide biztos nem küldök pénzt:
Kormányzat - Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács
Sziasztok!
Fulop-szigeteken eleg cudar vilag van, paran biztos hallottatok rola a hirekben.
Akinek van kedve, kuldhet par dolcsit, kb. minden cent jol jon most ott. A PS minden kuldott 1 dolcsi utan hozzadob meg 2 dolcsit, tehat igazandibol amennyit kuldenenk, 3x annyit kapnak. Ha jol olvasom. Lehet player transferrel es kulon erre a celra letrehozott versenynevezessel/ nincs verseny, direkt erre a celra van/ is penzt kuldeni.
Philippines Typhoon Haiyan Appeal - Charity Effort - Show your Support
Akinek van kedve/lehetosege/affinitasa, csak par klikk, s sokkal tobbet segit vele, mint ha fb-on likeolgatna.
Valaki szervezhetne már nekem is gyűjtést..
Sziasztok!
Fulop-szigeteken eleg cudar vilag van, paran biztos hallottatok rola a hirekben.
Akinek van kedve, kuldhet par dolcsit, kb. minden cent jol jon most ott. A PS minden kuldott 1 dolcsi utan hozzadob meg 2 dolcsit, tehat igazandibol amennyit kuldenenk, 3x annyit kapnak. Ha jol olvasom. Lehet player transferrel es kulon erre a celra letrehozott versenynevezessel/ nincs verseny, direkt erre a celra van/ is penzt kuldeni.
Philippines Typhoon Haiyan Appeal - Charity Effort - Show your Support
Akinek van kedve/lehetosege/affinitasa, csak par klikk, s sokkal tobbet segit vele, mint ha fb-on likeolgatna.
annó Japánokat még én is támogattam, de fordítva kétlem, hogy a mi országunk sok támogatást kapna hasonló helyzetben
annó Japánokat még én is támogattam, de fordítva kétlem, hogy a mi országunk sok támogatást kapna hasonló helyzetben