Póker Fórum Archívum > Minden más > Jótékonykodjunk!

V.Peti
Válasz medgypeti kommentjére
2009. márc. 24. 19:23

én mindenképpen gyerekeket szeretnék támogatni, nagyon szeretem a kicsiket.

medgypeti
Válasz V.Peti kommentjére
2009. márc. 24. 19:39

én mindenképpen gyerekeket szeretnék támogatni, nagyon szeretem a kicsiket.

Én elkezdek nézelődni, a topic első postjában lesznek majd felsorolva az eddig ajánlott, illetve általam talált alapítványok/célok, aztán ki kellene majd írni egy szavazást.

kanrich_
Válasz medgypeti kommentjére
2009. márc. 25. 13:44

Én is nagyon támogatom ezt a kezdeményezést, remélem leszünk egy páran és összejön pár segítő dollár.

A buktar unokatestvér irányába szavazok azért, mert akkor - mivel személyesen ismerem buktart - biztosan tudom, hogy jó helyre kerül a pénz és nem húzza le senki...

Egyébként pedig - ha ez az egész tényleg beindulna - akkor azt mondanám, hogy inkább vmi tárgyra kellene gyűjteni, és nem közvetlenül pénzt adományozni.

Zoleee
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. márc. 26. 14:42

Eddig két utalás érkezett a jótékonykodás számlánkra.

Moneybookers account: pokerakademiacharity@gmail.com

dodi89 és Zoleee utalása által már 100$ van a számlán.

Reméljük még jóóóóóóóóval több lesz!

Polacheck
Válasz Zoleee kommentjére
2009. márc. 26. 14:44

Eddig két utalás érkezett a jótékonykodás számlánkra.

dodi89 és Zoleee utalása által már 100$ van a számlán.

Reméljük még jóóóóóóóóval több lesz!

Minden pénz számít alapon átküldtem az mb-n tengődő aprómat, de nincs az egész 10 dodi.

V.Peti
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 26. 15:43

Zoli: volt egy ötletem, szerintem mindenképpen érdemes rajta gondolkodnotok. Én az egész pontrendszeremet kb. felajánlanám.

https://poker-akademia.com/vBulletin/pokerakademia-com-es-pontrendszer/1179-fejlesztesi-oetletek-35.html

Admin
Válasz V.Peti kommentjére
2009. márc. 26. 16:44

Póker Akadémia Pontok felajánlása

Zoli: volt egy ötletem, szerintem mindenképpen érdemes rajta gondolkodnotok. Én az egész pontrendszeremet kb. felajánlanám.

https://poker-akademia.com/vBulletin/pokerakademia-com-es-pontrendszer/1179-fejlesztesi-oetletek-35.html

Átgondoltuk a dolgot, és támogatjuk.

Mostantól kezdve fel lehet ajánlani a Póker Akadémia Pontokat, legalább 100-as egységekben.
1 pont = 10 Ft.

Aki a pontjait fel szeretné ajánlani e célból, az írjon privát üzenetet az Adminnak, vagy pedig írjon az infopokerakademiacom címre.

fejes1988
Válasz Admin kommentjére
2009. márc. 26. 17:49

én már azon is gondolkodtam, hogy mint a labdarúgók pl, néhány Akadémia tag a későbbiekben akár meg is látogathatná azokat a gyerekeket, akiknek ezt a pénzt összegyűjtük.(ha ilyenre gyűjtünk) a pontjaimról kb én is lemondok, és MB-n is menni fog a pénz.

Zoleee
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. márc. 26. 20:05

Spirited és Polacheck által az egyenleg immár 206$

titcar
Válasz Zoleee kommentjére
2009. márc. 26. 20:37

annyi rosszat hall az ember az alapítványi pénzekről :( nem szeretnék egy újabb terepjárót szponzorálni és ezzel szerintem sokan mások is így vannak.

szerintem legyen:
a, nagy és közismert alapítvány
b, konkrét dolog: X kórháznak/embernek Y dolog biztosítása Z értékben.

Élő ügyfélszolgálat