Nem tudom, miért nehéz ez. 60$-on és 100$-on annyira még nem erős a mezőny, hogy ne lehessen 2-3% ROI-t hozni egy tapasztalt regnek. Nyilván a nagy részét 60$-on fogja letolni, és mivel hyper így nem nehéz egy nap 334 db-ot lejátszani, sőt. Meg sem közelíti PhasE kihívását. Nem mernék ellene fogadni, de ti tudjatok. GL btw!
Viszont nem egyértelmű, hogy a tétek roija átlaga szerinti roiról beszélünk, vagy össz nyereség/befektett pénzről, ezt tisztázzátok le, mert nagyon más eredmény jöhet ki, illetve a stratégia miatt is fontos lehet. Szerintem akkor lenne fair a fogadás, hogyha EV, tétek szerint átlag roit néznétek.
Pedig a legtisztább dolog. Nyilván azt gondolod, hogy képességeit 1:1 oddshoz mérten meghaladja a challenge, azért fogadsz. Ha ezt gondolod, akkor meg a legkisebb varianciával, a legtisztábban akarsz nyerni. Ha ev roira fogadsz, annak ua a várható értéke, mint ha a valósra fogadsz, csak kisebb a szerencse faktor, mert részletesebb képet mutat. Az agrobear challenge is bukott volna evben, csak ev fölött kapta a végén.
100$ ment xanonimx nickről. GL
@Greyboy
Az elmúlt másfél évben szerintem csak részegen vertem el a starsos rollom hyper husng-n, tőlem nem kell tartani.
a rois kérdés mondjuk elég egyértelmű... mi a ROI? return of investment :) tehát nyilván szumma winnings / szumma buyin (-1)
annyi kitétel viszont mindenképp kéne, hogy max 200$ lehet a tét mondjuk, hogy ne lehessen azt, hogy beül pár 1K-sra a végén flipelni, mert mondjuk hiányzik 3K a winningshez.
a legalább szó felett én is átsiklottam, mivel a topiccímben nem szerepel...
$300 elment B**Paul nickről.
Az átlag Roi-s részt illetve a max. buy-int még nem ártana tisztázni!
" (ha a 10.001-ik sng-ben vesztek 1 BI-t és ezzel alá kerülök, akkor is megnyertem a fogadást)"
De akkor miért játszaná le az 10001. partit? (ami nem -ik :) )
A darabszámmal nem lehet probléma esetleg a roi val. De simán hozható az 1 % ROI ha nem kapja el valami csúnya down