Kanári-sziget állomású EMOP csomag eladó
Sziasztok!
Mint azt többen tudjátok, nyertem egy 2000 eurós csomagot az EMOP versenysorozat Gran Canaria-i állomására.
A versenyről itt vannak konkret infok:
EMOP | Tournaments | Gran Canaria
Jan 28-31-ig tart a verseny, 1100 euro a nevezesi dij, s a szállás is elég jó (5*) holtelben van.
Santa Catalina Hotel
A csomag névértéke most 1650 euro, mert 350-et már rátettek a számlámra.
Ajánlatokat ide, ill. privatban varom.
Littlemage
...
Ne hulyulj mar little.Gyere ki hozzam cork-ba leviszlek vasarnap cashezni oda ahol tegnap kifizette egy 3as magas flush a fullomat es rogton megoldodik a gond:):P
Sokat hezitaltam rajt, de ugy döntöttem, hogy CG jatekoskent a biztosat valasztom egyelőre. Ettől függetlenül szerintem erősen tolni fogom a satokat rá, mert ha netán mégegyet összefisheskednek, akkor tuti kimennek :) :). Ill ha komoly erdeklodes nem lesz rá, nyilvan akkor is megyek :).
hmmm
Akkor meg foleg gyere mert itt a halak alig varjak hogy megadhassak ill kifizessek a nutsod:)Plane egy pro CASH GAMES ELLEN ellen:):P
szerintem is menjél. biztos jó móka.
Engem lehet érdekel.
Sziasztok!
Mint azt többen tudjátok, nyertem egy 2000 eurós csomagot az EMOP versenysorozat Gran Canaria-i állomására.
A versenyről itt vannak konkret infok:
EMOP | Tournaments | Gran Canaria
Jan 28-31-ig tart a verseny, 1100 euro a nevezesi dij, s a szállás is elég jó (5*) holtelben van.
Santa Catalina Hotel
A csomag névértéke most 1650 euro, mert 350-et már rátettek a számlámra.
Ajánlatokat ide, ill. privatban varom.
Littlemage
Szerintem is menj ki LM.
Gondolom lenne sok akadémiás velem együtt aki venne %-ot.
Így utazhatsz is, meg szurkolhatunk is neked.
UP! vagy mi :) Szóval még eladó a csomag, ha érdekel valakit.
Ha nem, akkor megyek én, de ezesetben meg részesedést lehet venni, kb. a felét, tehat 5-600 euró értékben.