Póker Fórum Archívum > Minden más > katherine95 gg network

WINAMAXDONK
2017. dec. 1. 23:35

katherine95 gg network

Ma este előre regeltem a 21:00kor keződő 31es BountHunterre .Eddig soha senki nem vett belőlem %-t. Napközben fáradt voltam és mondom nem tolom este a sessiont teljesen megfelejtkeztem h beregeltem .Épp elég fájó igy elbukni a 30$-t de plusszba még most vett is belőlem valaki .Szóval katherine95 ha magyar és esetleg akadémiás keressen mert visszafizetném a %-t (player transferhez sajnos nem elég a nick a support meg nem tud segiteni mert nem egy terembe toljuk megkérdeztem) gondolom a fejét verte a falba amikor látta h sitouton vagyok .Sajnálom teljesen kiment a fejemből meg soha nem regelek előre csak most az eladás miatt. Nyilván szolid bemutatkozás a staking palettán de ez van sajnos.

köcsögpokerstars
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. dec. 2. 2:04

gg tesó! hol voltál elveszve?

WINAMAXDONK
2017. dec. 2. 6:55

Teso de jo ujra látni téged .Nagyon nagy dolgokon mentem keresztül az utobbi időben teljesen átalakultam és ezt értheted szó szerint .Megmütöttek nem volt egyszerü tesó de kellett már:) Imádlakk a ***** anyádat !Veled miujsag tesó?

Amugy tökmind1 mert sztem ha nem egy terembe vagytok akkor nem utalhatsz neki erre most jöttem rá.

köcsögpokerstars
2017. dec. 2. 12:10

megvagyok tesó :) örülök hogy vissza tértél :)

WINAMAXDONK
2017. dec. 2. 18:51

Én is jó veled ujra ! Szeretlek tesó!

köcsögpokerstars
2017. dec. 2. 20:19

imádás van! pókert tolod ezerrel?

WINAMAXDONK
2017. dec. 2. 20:46

Szeretlek teso!