Póker Fórum Archívum > Minden más > Kedves HarciLama!

Holdenper
Válasz Laci44 kommentjére
2013. okt. 22. 0:21

lol :D azért azt nem hinném :D Amúgy ki vagy? :cool:

Laci44
Válasz bakyka kommentjére
2013. okt. 22. 0:27

Nem ismerjük egymást csak 1 óriási tisztelőd vagyok :) Csak hallottam hogy telepi gyerek vagy , és egy kicsit nyálas volt a duma :) Ha NL2 -n tolják akkor abba mi a szégyen ? Volt itt egy NL2es reg azt hiszem akitől még a 200as regek is tudtak tanulni :)

Pat
Válasz Laci44 kommentjére
2013. okt. 22. 1:47

És hogy hívják?

asdator
Válasz Pat kommentjére
2013. okt. 22. 8:28

Nem ismerjük egymást csak 1 óriási tisztelőd vagyok :) Csak hallottam hogy telepi gyerek vagy , és egy kicsit nyálas volt a duma :) Ha NL2 -n tolják akkor abba mi a szégyen ? Volt itt egy NL2es reg azt hiszem akitől még a 200as regek is tudtak tanulni :)

És hogy hívják?

Kása!! Nem láttad az oktatóvideóit?!

Faréj
Válasz asdator kommentjére
2013. okt. 22. 9:19

Kása!! Nem láttad az oktatóvideóit?!

Kása for Prezident!

MerACE
Válasz Pat kommentjére
2013. okt. 22. 10:43

És hogy hívják?

A kiválasztott.

matteo85h
Válasz bakyka kommentjére
2013. okt. 22. 12:06

Én voltam a hülye, hogy egyáltalán foglalkoztam vele. Még annyi, hogy a kacorkiraly nevezetű debil a haverja lehet, mert kis pincsi kutya módjára követi harciláma minden asztalát és szurkol a pajtijának. Ismerős volt a neve, de most már tudom honnan, nemrég remekbe szabott videoval örvendeztette meg a PA közösségét:

https://poker-akademia.com/vBulletin/online-cash-game-and-tournament-videok/26015-kacorkiraly-mtt-leakfinder-video.html

Csak azt nem értem, hogy az ilyen retardáltak miért nem inkább a játékuk fejlesztésére pazarolják fölösleges energiájukat...

Élő ügyfélszolgálat