Kérdőív a szerencsejátékról
Sziasztok!
A szakdolgozatom megírásához nagy segítség lenne, ha az alábbi rövid kérdőívet kitöltenétek a szerencsejátékról:
https://docs.google.com/forms/d/1L5wk8_9hzaY423L_UwcwFTpWWTVyUuXLqOX3uPJcNxw/viewform
Köszi!
Végre! Egy kérdőív!
Belenéztem. A címen lehetne pontosítani: kérdőív a szerencsejáték függőségről.
Látszik a kérdésekből hogy a költő itt igen-igen egyenlőségjelet vél felfedezni a póker, és a gyümisgép között.
Ha így is tűnik, nem ez volt a cél. :)
De majd meglátjuk, mik lesznek az eredmények.
Nincs az az istem még egy ilyet kitöltsek valah túl sok idő az életemből az akadémia ki is tilthatná az olyen arcokat
Itt megálltam és innentől a kérdőív számomra értékelhetetlen:
"Előfordul, hogy munka, tanulás közben a szerencsejátékon gondolkodsz"
Tehát előfordulhat-e, hogy grind és elemzés közben azon gondolkozom, hogy éppen szerencsejátékot játszom-e? Nembazzzdmeg, nem tudom micsinálok.
Hm, kövi kérdés:
Szoktad azt érezni, hogy mindenképpen játszanod kell.
Igen a jó életbe, de azért mert melózni kell. Ezt a kérdőívet vidd innen szerintem, nem ide való.
Elég nagy gond lenne, ha pókeresként szerencsejáték függő lennék. Számomra ez a kérdőív értelmezhetetlen!
Én is foglalkozom a témával, bár én jogi/szabályozás részével inkább. Itt találtam hozzá elég jó irodalmat, nem tudom, ismered-e:
Library Genesis: Scientfic Articles
A tanulmányok egy része a jogi szabályozással foglalkozik, a másik része meg a függőséggel/játékosok nemével, korával, státuszával. Persze, ha pont a magyarokról szeretnél adatot, akkor nem sokra mész vele.
Internet Gambling: An Online Empirical Study Among Student Gamblers - Ez pl. izgi lehet, csak az én témám szempontjából irreleváns.