Póker Fórum Archívum > Minden más > Kérdőív a szerencsejátékról

Blrii
2015. ápr. 22. 21:22

Kérdőív a szerencsejátékról

Sziasztok!

A szakdolgozatom megírásához nagy segítség lenne, ha az alábbi rövid kérdőívet kitöltenétek a szerencsejátékról:
https://docs.google.com/forms/d/1L5wk8_9hzaY423L_UwcwFTpWWTVyUuXLqOX3uPJcNxw/viewform

Köszi!

R+
Válasz Blrii kommentjére
2015. ápr. 22. 21:45

Végre! Egy kérdőív!

Belenéztem. A címen lehetne pontosítani: kérdőív a szerencsejáték függőségről.
Látszik a kérdésekből hogy a költő itt igen-igen egyenlőségjelet vél felfedezni a póker, és a gyümisgép között.

Blrii
Válasz Blrii kommentjére
2015. ápr. 22. 22:23

Ha így is tűnik, nem ez volt a cél. :)
De majd meglátjuk, mik lesznek az eredmények.

Wildcatfish
Válasz Blrii kommentjére
2015. ápr. 22. 22:40

Nincs az az istem még egy ilyet kitöltsek valah túl sok idő az életemből az akadémia ki is tilthatná az olyen arcokat

trixilw
Válasz Blrii kommentjére
2015. ápr. 22. 23:31

Itt megálltam és innentől a kérdőív számomra értékelhetetlen:

"Előfordul, hogy munka, tanulás közben a szerencsejátékon gondolkodsz"

Tehát előfordulhat-e, hogy grind és elemzés közben azon gondolkozom, hogy éppen szerencsejátékot játszom-e? Nembazzzdmeg, nem tudom micsinálok.

Hm, kövi kérdés:

Szoktad azt érezni, hogy mindenképpen játszanod kell.

Igen a jó életbe, de azért mert melózni kell. Ezt a kérdőívet vidd innen szerintem, nem ide való.

kertitorp
Válasz Blrii kommentjére
2015. ápr. 23. 0:39

Elég nagy gond lenne, ha pókeresként szerencsejáték függő lennék. Számomra ez a kérdőív értelmezhetetlen!

Sindu
Válasz Blrii kommentjére
2015. ápr. 23. 2:38

Én is foglalkozom a témával, bár én jogi/szabályozás részével inkább. Itt találtam hozzá elég jó irodalmat, nem tudom, ismered-e:
Library Genesis: Scientfic Articles
A tanulmányok egy része a jogi szabályozással foglalkozik, a másik része meg a függőséggel/játékosok nemével, korával, státuszával. Persze, ha pont a magyarokról szeretnél adatot, akkor nem sokra mész vele.

Internet Gambling: An Online Empirical Study Among Student Gamblers - Ez pl. izgi lehet, csak az én témám szempontjából irreleváns.

Élő ügyfélszolgálat