Általában napi 6-8 órát szoktam nyomni. Néha kicsit többet. Ez minimum 15 sng-t jelent és remélem lesz ez még több is.
Havi 10-15k hand, bár szeretnék 30k-t. Változó, mikor mennyi időm van. A héten mondjuk még csak 1150 hand ment le :(
Általában napi 6-8 órát szoktam nyomni. Néha kicsit többet. Ez minimum 15 sng-t jelent és remélem lesz ez még több is.
Általában 2 asztalon. Egy parti minimum 1 óra (persze ha nem csinálok hülyeséget), tehát stimmel a minimum 15.
Májusban 50k a célom, ami úgy néz ki, hogy meg is lesz. Nyáron szeretnék havi 65-70k handet lejátszani, aztán hogy tudom-e tartani, az majd kiderül.
én eddig havi 20k környékén hoztam magam, legalább 30k-ig feltornászni mostantól, 40k-tól lennék talán egy kicsit elégedettebb, 50-60k a hosszútávú cél kb.
én eddig havi 20k környékén hoztam magam, legalább 30k-ig feltornászni mostantól, 40k-tól lennék talán egy kicsit elégedettebb, 50-60k a hosszútávú cél kb.
Júniustól olyan 35-40K hand a cél.
Én sztem 40-60k között szoktam. Jó lenne majd inkább legalább 60 fele közelíteni, a hetet szeretném durván megnyomni a race miatt, mert hétvégén nem tudtam játszani. :D:D:D