Póker Fórum Archívum > Minden más > Külföldi munkalehetőség - infó megosztó topik

JuhaAasz
Válasz redoubtable kommentjére
2013. febr. 6. 6:31

Meg van egy ismerősöm aki kint dolgozik és napi 500-1200 frankot keres. De ő kurv@.

Neked tényleg minden területen van ismerősöd :D

BennyGothiv
Válasz Alehandro kommentjére
2013. febr. 6. 6:38

A Vegyiparban dolgozó ismerősöd milyen területen dolgozik,végzettséggel bír?Egy vegyipari tachnikus egy analitikai laborban vajon mennyit kereshet?(Párom miatt kérdem)

redoubtable
2013. febr. 6. 9:04

Nem akarok nettó baromságot írni erről, úgyhogy megkérdezem tőle pontosan ha beszélünk. Azt tudom, hogy nem egyetemi végzettsége van, hanem vegyipari technikus ő is. Előtte az alkaloidánál dolgozott, oda járt gyakorlatra is, és ott gyógyszeralapanyag gyártó volt.

BLaci77
2013. febr. 6. 10:00

Szted mennyit kersenek kint az emberek?

kry
2013. febr. 6. 10:16

ha nem állsz k*rvának, b***hatod... :D vagy jó diploma + perfekt angol.
a fentebb leírt számokból az is kiderült, megéri e pókerezni.

inci21
Válasz kry kommentjére
2013. febr. 6. 10:22

Mi is most tervezgetjük barátnőmmel hogy kimegyünk Angliába dolgozni, de szerintem ismerős vagy megbízható munkaközvetítő nélkül nem sok esély van kint. Illetve sok kezdőtőke kell hozzá!

redoubtable
Válasz inci21 kommentjére
2013. febr. 6. 10:40

Szted mennyit kersenek kint az emberek?

Te mit dolgozol Laci?

Mi is most tervezgetjük barátnőmmel hogy kimegyünk Angliába dolgozni, de szerintem ismerős vagy megbízható munkaközvetítő nélkül nem sok esély van kint. Illetve sok kezdőtőke kell hozzá!

Szakmával menjetek csak. Tudok olyan embert aki szakma nélkül van angliában, raklapokat szegel egész nap valami 1-1.2K fontért 10-12 órába. Mondjuk így is elég jó a keresete. Minden évben ibizán narkózik meg kurv@zik egy hetet. Annyi pénzt vigyetek magatokkal ami 3 hónapra elég ha nem találtok munkát. De én csak biztosra mennék ki, már munkaszerződéssel a kezemben.

Pepe05
Válasz kry kommentjére
2013. febr. 6. 10:56

ha nem állsz k*rvának, b***hatod... :D vagy jó diploma + perfekt angol.
a fentebb leírt számokból az is kiderült, megéri e pókerezni.

Ha meg beállsz akkor téged b@szhatnak! :D :D :D

vadallat
2013. febr. 6. 11:05

"Meg van egy ismerősöm aki kint dolgozik és napi 500-1200 frankot keres. De ő kurv@." :D :D NÁJSZ :D

Alehandro
2013. febr. 6. 11:13

redoubtable:
Tudnál privibe írni egy skype elérhetőséget?

Élő ügyfélszolgálat