Azert a havi 20-25 azert sok egy kicsit
szerintem eléggé egyértelmű, hogy nem az volt a kérdés, hogy boldogtalanná tesz-e a hitel, hanem hogy boldoggá tesz-e a birtoklás.
A lakas elsore huzos de felesleges is kb olyan helyre Kelly menni eloszor ahol tobben laktok mig a melo nem biztos aztan ha van penz lehet menni kulon sok mindent csak kint tud meg az ember es felesleges a sok penzt kidobnide a 3 k sok
1 Ho depozit 1 Ho ber es kb 200 font a ugynoksegnek plusz rezsi es tax kb 80-100 font a tax meg a rzsi is
Ki kell vinni egy lakókocsit :D
szerintem eléggé egyértelmű, hogy nem az volt a kérdés, hogy boldogtalanná tesz-e a hitel, hanem hogy boldoggá tesz-e a birtoklás.
Azert a havi 20-25 azert sok egy kicsit
ja es nem art ha utananez az ember hol, melyik orszagban mekkora az jovedelemado, egyeb pl kommunalis adok merteke, illetve az egeszsegbiztositas hogy nez ki
ha nekem lenne itt Egerbe egy házam.....és most nem egy kis albérletre gondolok, hanem rendes családi házra, akkor én elég boldog lennék.
mi masfel eve jottunk ki leeds mellet lakunk es mar egy 2 szobas lakasst berlunk de mi is egy kis szobabol indultuk kb az agy meg egy szekreny volt benne es h valaki fel alt a masiknak le kellet ulni :)
dolgozni mindenhol kell mi is takaritunk a csajjommal egy iskolaba 9 10 orat minimal ber felett keresunk en sem beszeltem de tanulok meg segitenek
hotelben mosogatok ilyesmi minimal ber van de ha sporol nem szorja a penzt lehet felre tenni es elore jutni sokkal jobb szinvonalon elni mint otthon. ha valakinek van konkret kerdese arak ilyesmi szivesen valaszolok.
masfel ev alatt azert nem kene elfelejteni helyesen irni magyarul szerintem :(
en mar 12 eve elek Londonban, de ha ekezetek nelkul is, de azert nem irok igy mint te :(