Póker Fórum Archívum > Minden más > Külföldi munkalehetőség - infó megosztó topik

szazsa
Válasz Alehandro kommentjére
2013. febr. 9. 19:41

Azert a havi 20-25 azert sok egy kicsit

pszibu
2013. febr. 9. 19:43

szerintem eléggé egyértelmű, hogy nem az volt a kérdés, hogy boldogtalanná tesz-e a hitel, hanem hogy boldoggá tesz-e a birtoklás.

szazsa
2013. febr. 9. 19:47

A lakas elsore huzos de felesleges is kb olyan helyre Kelly menni eloszor ahol tobben laktok mig a melo nem biztos aztan ha van penz lehet menni kulon sok mindent csak kint tud meg az ember es felesleges a sok penzt kidobnide a 3 k sok
1 Ho depozit 1 Ho ber es kb 200 font a ugynoksegnek plusz rezsi es tax kb 80-100 font a tax meg a rzsi is

svajcifiu
2013. febr. 9. 20:03

Ki kell vinni egy lakókocsit :D

Nem mondasz hülyeséget, Belgiumban egy (Belga!) kollegám lakott így egy kempingben. Asszem napi 10 euro volt a helybérlet, és teljes komfortban lakott, igaz klotyóra, meg zuhanyozni el kellett sétáljon az épülethez

pennywise
Válasz pszibu kommentjére
2013. febr. 9. 20:21

szerintem eléggé egyértelmű, hogy nem az volt a kérdés, hogy boldogtalanná tesz-e a hitel, hanem hogy boldoggá tesz-e a birtoklás.

Off

Nemtom, ha arra gondolok, hogy a kölykeimre hagyhatok egy tehermentes hazat ezzel is megkonnyitve az eletben a boldogulasukat, ahelyett, hogy egy foberlonek fizetek ki havonta 100ezreket, akkor jah, szemely szerint engem boldogga tesz a birtoklas. De ez Mao es egy Mao-n dolgozo peldaja. A topik meg masrol szol. Meg aztan kulfoldon mas az elfogadott ebben a temaban, ahogy hallom. Mondjuk mas a felfogas, meg a lehetosegek is.

limisus
Válasz szazsa kommentjére
2013. febr. 9. 21:07

Azert a havi 20-25 azert sok egy kicsit

Sok?
Van ismerősöm akinek dupla lett.
Persze nem egyből,hanem olyan 1-1.5 év alatt.
De akkor is.
Nekem is a felvett 2008-ban felvett 8M most 14M.
Ennyi.

svajcifiu
Válasz limisus kommentjére
2013. febr. 9. 21:50

ja es nem art ha utananez az ember hol, melyik orszagban mekkora az jovedelemado, egyeb pl kommunalis adok merteke, illetve az egeszsegbiztositas hogy nez ki

JuhaAasz
Válasz svajcifiu kommentjére
2013. febr. 9. 22:27

ha nekem lenne itt Egerbe egy házam.....és most nem egy kis albérletre gondolok, hanem rendes családi házra, akkor én elég boldog lennék.

dlotomi
Válasz szazsa kommentjére
2013. febr. 9. 23:24

mi masfel eve jottunk ki leeds mellet lakunk es mar egy 2 szobas lakasst berlunk de mi is egy kis szobabol indultuk kb az agy meg egy szekreny volt benne es h valaki fel alt a masiknak le kellet ulni :)
dolgozni mindenhol kell mi is takaritunk a csajjommal egy iskolaba 9 10 orat minimal ber felett keresunk en sem beszeltem de tanulok meg segitenek
hotelben mosogatok ilyesmi minimal ber van de ha sporol nem szorja a penzt lehet felre tenni es elore jutni sokkal jobb szinvonalon elni mint otthon. ha valakinek van konkret kerdese arak ilyesmi szivesen valaszolok.

masfel ev alatt azert nem kene elfelejteni helyesen irni magyarul szerintem :(
en mar 12 eve elek Londonban, de ha ekezetek nelkul is, de azert nem irok igy mint te :(

pennywise
Válasz dlotomi kommentjére
2013. febr. 9. 23:36

masfel ev alatt azert nem kene elfelejteni helyesen irni magyarul szerintem :(
en mar 12 eve elek Londonban, de ha ekezetek nelkul is, de azert nem irok igy mint te :(

Sot mi tobb!

Te legalabb jo helyre rakod a vesszoket es nem csinalsz felesleges szoismetleseket, mint az a masik szigetlako!

:o

Élő ügyfélszolgálat