Lehet ekkora eltérés?
Üdv. Mindenkinek!
Egy furcsa dolog történt meg velem. Az előző hó közepéig a BETSSON termében játszottam a RAKE RACE és RELOAD BÓNUSZ miatt, ami rendben is ment majd átmentem egy másik ongame terembe, mégpedig a REDKINGS-hez, ahol eltérést tapasztaltam. Mégpedig: mindkettő SITE-on ugyanúgy NL30-at játszva a BETTSONON kb 55K hand alatt termeltem 5000 PP-t míg a REDKINGSEN 10K hand alatt mindössze 590 pont sikeredett, ami ugye viszonylag nagy eltérés. A statjaim szinte tökéletesen megeggyeznek. Esetleg valakinek van valami ötlete. A supporttal is felvettem a kapcsolatot és semmi okosat nem tudnak mondani, csak annyit hogy minden helyesen működik.
Köszi előre is az észrevételeket:P.W.
talán az egyik dealt a másik pedig contributed szerint számolja a rake-t vagy csal a terem és rád pikkel :D
Remélem hogy nem, bár ha nem tudom kitalálni akkor váltok... :)
Nem lehet, hogy a Betsonon magasabb lojalty VIP szinten voltal? A RedKings-en ugy latom nincs ilyen lojalty rendszer, vagy ha van, akkor biztosan a legbenabban vagy most.
hm...
Nem lehet, hogy a Betsonon magasabb lojalty VIP szinten voltal? A RedKings-en ugy latom nincs ilyen lojalty rendszer, vagy ha van, akkor biztosan a legbenabban vagy most.
Ha jól számolom, akkor a RedKings-en 64%-ot kaptál a Bettson-os pontokhoz képest. Nem tudom mennyi idő alatt játszottál le 10k handet, de ez kb. annyit jelent, hogy az átlagnál jóval feszesebb játékosokkal találkoztál, kevesebb nagy pot alakult ki. Ha a termelt rake aránya is kb hasonló, akkor csak ennyiről van szó. Szvsz ez a legvalószínűbb.
Ha lejátszol itt is 55k handet, sokkal kisebb lesz az eltérés.
Ha jól számolom, akkor a RedKings-en 64%-ot kaptál a Bettson-os pontokhoz képest. Nem tudom mennyi idő alatt játszottál le 10k handet, de ez kb. annyit jelent, hogy az átlagnál jóval feszesebb játékosokkal találkoztál, kevesebb nagy pot alakult ki. Ha a termelt rake aránya is kb hasonló, akkor csak ennyiről van szó. Szvsz ez a legvalószínűbb.
Ha lejátszol itt is 55k handet, sokkal kisebb lesz az eltérés.