Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Lehet ekkora eltérés?

PeterWeaver
2010. febr. 4. 13:24

Lehet ekkora eltérés?

Üdv. Mindenkinek!

Egy furcsa dolog történt meg velem. Az előző hó közepéig a BETSSON termében játszottam a RAKE RACE és RELOAD BÓNUSZ miatt, ami rendben is ment majd átmentem egy másik ongame terembe, mégpedig a REDKINGS-hez, ahol eltérést tapasztaltam. Mégpedig: mindkettő SITE-on ugyanúgy NL30-at játszva a BETTSONON kb 55K hand alatt termeltem 5000 PP-t míg a REDKINGSEN 10K hand alatt mindössze 590 pont sikeredett, ami ugye viszonylag nagy eltérés. A statjaim szinte tökéletesen megeggyeznek. Esetleg valakinek van valami ötlete. A supporttal is felvettem a kapcsolatot és semmi okosat nem tudnak mondani, csak annyit hogy minden helyesen működik.

Köszi előre is az észrevételeket:P.W.

dvirrrr
Válasz PeterWeaver kommentjére
2010. febr. 4. 14:09

talán az egyik dealt a másik pedig contributed szerint számolja a rake-t vagy csal a terem és rád pikkel :D

PeterWeaver
Válasz dvirrrr kommentjére
2010. febr. 4. 14:11

Remélem hogy nem, bár ha nem tudom kitalálni akkor váltok... :)

Bajkevero
2010. febr. 4. 14:16

Nem lehet, hogy a Betsonon magasabb lojalty VIP szinten voltal? A RedKings-en ugy latom nincs ilyen lojalty rendszer, vagy ha van, akkor biztosan a legbenabban vagy most.

PeterWeaver
Válasz Bajkevero kommentjére
2010. febr. 4. 14:53

hm...

Nem lehet, hogy a Betsonon magasabb lojalty VIP szinten voltal? A RedKings-en ugy latom nincs ilyen lojalty rendszer, vagy ha van, akkor biztosan a legbenabban vagy most.

Nos visszamenőleg megnéztem és hozzá se konyít ehhez az arányhoz a Bettson és fura mód ez a termelt rake mennyiségben is hasonlóságot mutat.

Köszi, amúgy!

Boletus
2010. febr. 4. 15:02

Ha jól számolom, akkor a RedKings-en 64%-ot kaptál a Bettson-os pontokhoz képest. Nem tudom mennyi idő alatt játszottál le 10k handet, de ez kb. annyit jelent, hogy az átlagnál jóval feszesebb játékosokkal találkoztál, kevesebb nagy pot alakult ki. Ha a termelt rake aránya is kb hasonló, akkor csak ennyiről van szó. Szvsz ez a legvalószínűbb.
Ha lejátszol itt is 55k handet, sokkal kisebb lesz az eltérés.

PeterWeaver
Válasz Boletus kommentjére
2010. febr. 4. 15:19

Ha jól számolom, akkor a RedKings-en 64%-ot kaptál a Bettson-os pontokhoz képest. Nem tudom mennyi idő alatt játszottál le 10k handet, de ez kb. annyit jelent, hogy az átlagnál jóval feszesebb játékosokkal találkoztál, kevesebb nagy pot alakult ki. Ha a termelt rake aránya is kb hasonló, akkor csak ennyiről van szó. Szvsz ez a legvalószínűbb.
Ha lejátszol itt is 55k handet, sokkal kisebb lesz az eltérés.

Szóval úgy gondolod hogy ez a 64%-os arány ebből fakadhat? Végig gondolva van benne logika :). Bár ugye az ongame termek között 70-80% os átfedés van ez meg kissé ellent mondd ennek a felvetésnek.

Köszi: Peti

Élő ügyfélszolgálat