Demiro
Válasz 1000dollarchain kommentjére
2008. máj. 22. 1:08

Én sajnáltam a Chelsea-t, mert lehet, hogy összevásárolt csapat, de sokkal több szimpatikus játékos van a náluk, mint a MU-nál. Sportolókra ritkán írok ilyet, de a MU-ban játszik két játékos, akiket kifejezetten nem kedvelek: C. Ronaldo és Rooney. Nagyon jók, de hihetetlenül unszimpatikusak. (A portugál válogatottat kifejezetten kedveltem korábban, egy szurkolójukkal kevesebb lesz az EB-n.)

Azért Lubos Michel sporitól meg kéne kérdezni, hogy azért a kis simogatásért miért küldte le Drogbát.

Terryt én is nagyon sajnáltam! Ballacknak sem nagyon akar összejönni a BL győzelem. Egyszer Zidane rontja el, egyszer meg az eső...

easycall
Válasz Zoleee kommentjére
2008. máj. 22. 1:11

A Chelsea-nak meg kellett volna nyerni a meccset, a 2. félidő közepén iszonyatosan nyomtak, de nem volt szerencséjük. A ManU-nak is voltak nagy lehetőségei az első félidőben, de közel sem annyi, mint a kékeknek. Kapuralövés: 20-8. Bosszantó és igazságtalan. És nekem is bánta 30k-m. HA belövi Terry...

Argentína
Válasz easycall kommentjére
2008. máj. 22. 2:41

Miért érdemelte volna meg jobban a chelsea???
Az 1. félidoben kozuk nem volt a meccshez, a manchester simán vezethetett volna 2-3 gollal, ehelyett Lampard talált egy szerencsés golt. A 2. félidoben kicsit jobb volt a chelsea, tehát tök jogos az x, a 11-es pedig a szerencsérol szól, mondjuk én nem rugattam volna Terryvel (életében nem rugott még 11-est, és ráadásul 5. állt oda...).
Két nagyon egyforma csapatrol van szó, szerintem mindketten megérdemelték volna a gyozelmet, de ma a Man U volt a szerencsésebb!

Argentína
Válasz 1000dollarchain kommentjére
2008. máj. 22. 2:47

Anderson (19), Nani (18) és Cé a világcsúcsán

Csak a pontosság kedvéért: Anderson 20, Nani 22...

medgypeti
Válasz Demiro kommentjére
2008. máj. 22. 3:55

Azért Lubos Michel sporitól meg kéne kérdezni, hogy azért a kis simogatásért miért küldte le Drogbát.

Szerintem teljesen jogos volt.Azért az nem volt baráti simogatás...

Agostini
Válasz medgypeti kommentjére
2008. máj. 22. 4:02

Szerintem teljesen jogos volt.Azért az nem volt baráti simogatás...

hát spori szavába nem kötök bele, nehogy sárgát kapjak reklamálásért :)

sn4ke
Válasz Agostini kommentjére
2008. máj. 22. 4:56

szerintem sem volt jogos az a piros. viszont valakit ott büntetni kellett mert nagyon elszabadultak az indulatok és ha nem mutat fel a bíró egy pirosat akkor a következő kis afférnál sokkal nagyobb összetűzés is lehetett volna.

sn4ke
Válasz Demiro kommentjére
2008. máj. 22. 5:02

Én sajnáltam a Chelsea-t, mert lehet, hogy összevásárolt csapat, de sokkal több szimpatikus játékos van a náluk, mint a MU-nál. Sportolókra ritkán írok ilyet, de a MU-ban játszik két játékos, akiket kifejezetten nem kedvelek: C. Ronaldo és Rooney. Nagyon jók, de hihetetlenül unszimpatikusak. [.....]

ugyanez a véleményem és még szerintem nagyon sok embernek. azthiszem az egész futballvilágban igen kevés ilyen tenyérbemászó alak van mint ők ketten.
a tudásuk előtt természetesen le a kalappal. a cé ronaldo 11-es hibája után nagyon kellett volna az a chelsea győzelem. ráfért volna cé ronaldora is.
ezen a meccsen is meg lehetett figyelni, hogy ha sikertelen volt valami akciója, azonnal a földön volt és széttárt karokkal várta a bírói döntést. komolyan mint egy gyerek akitől elveszik a játékot és csak sírással tudja visszaszerezni ;o)

összességében jó meccs volt, rákényszerültem a tévézésre mert akadozott a netem ;o)

CrisRoniii7
Válasz sn4ke kommentjére
2008. máj. 22. 7:16

.
ezen a meccsen is meg lehetett figyelni, hogy ha sikertelen volt valami akciója, azonnal a földön volt és széttárt karokkal várta a bírói döntést. komolyan mint egy gyerek akitől elveszik a játékot és csak sírással tudja visszaszerezni ;o)

És mi van akkor,ha olyan mint egy gyerek?:O Mi van akkor,h hisztizik,és várja a bíró döntését? jól teszi...:D Ez van...Ettől függetlenül ő és Messi a földkerekség legjobb 2 játékosa...Egyébként meg nagyon kevés ember áll hozzá vmihez(pl póker) olyan alázattal mint ő focihoz....Éppen ezért a mentalitásáért ő a kedvencem......
Ja és hajrá UNITED!!!
Éreztem ,h Cris Roni kifogja hagyni a tizit,ott imádkoztam ,h rúgja be...nagyon nem érdemelte volna meg,ha rajta menjen el,amikor a bajnokságot meg ő nyeri meg nekik....Az élet meg ilyen...Ezt kell szeretni,Terrynél és Cris Roninál nincs ember aki jobban szeretné ezt a sportot,erre tessék ők hagyják ki,ráadásul úgy,h Cris Roni fejeli a vezető gólt,míg Terry meg akkorát ment a 2.félidőben mint a ház...

sn4ke
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. máj. 22. 10:52

És mi van akkor,ha olyan mint egy gyerek?:O Mi van akkor,h hisztizik,és várja a bíró döntését? jól teszi...:D [.....]

jól is tette ezen a meccsen mert nem sokszor fújták le miután lecsücsült ;o)

Élő ügyfélszolgálat