Én sajnáltam a Chelsea-t, mert lehet, hogy összevásárolt csapat, de sokkal több szimpatikus játékos van a náluk, mint a MU-nál. Sportolókra ritkán írok ilyet, de a MU-ban játszik két játékos, akiket kifejezetten nem kedvelek: C. Ronaldo és Rooney. Nagyon jók, de hihetetlenül unszimpatikusak. (A portugál válogatottat kifejezetten kedveltem korábban, egy szurkolójukkal kevesebb lesz az EB-n.)
Azért Lubos Michel sporitól meg kéne kérdezni, hogy azért a kis simogatásért miért küldte le Drogbát.
Terryt én is nagyon sajnáltam! Ballacknak sem nagyon akar összejönni a BL győzelem. Egyszer Zidane rontja el, egyszer meg az eső...
A Chelsea-nak meg kellett volna nyerni a meccset, a 2. félidő közepén iszonyatosan nyomtak, de nem volt szerencséjük. A ManU-nak is voltak nagy lehetőségei az első félidőben, de közel sem annyi, mint a kékeknek. Kapuralövés: 20-8. Bosszantó és igazságtalan. És nekem is bánta 30k-m. HA belövi Terry...
Miért érdemelte volna meg jobban a chelsea???
Az 1. félidoben kozuk nem volt a meccshez, a manchester simán vezethetett volna 2-3 gollal, ehelyett Lampard talált egy szerencsés golt. A 2. félidoben kicsit jobb volt a chelsea, tehát tök jogos az x, a 11-es pedig a szerencsérol szól, mondjuk én nem rugattam volna Terryvel (életében nem rugott még 11-est, és ráadásul 5. állt oda...).
Két nagyon egyforma csapatrol van szó, szerintem mindketten megérdemelték volna a gyozelmet, de ma a Man U volt a szerencsésebb!
Anderson (19), Nani (18) és Cé a világcsúcsán
Azért Lubos Michel sporitól meg kéne kérdezni, hogy azért a kis simogatásért miért küldte le Drogbát.
Szerintem teljesen jogos volt.Azért az nem volt baráti simogatás...
szerintem sem volt jogos az a piros. viszont valakit ott büntetni kellett mert nagyon elszabadultak az indulatok és ha nem mutat fel a bíró egy pirosat akkor a következő kis afférnál sokkal nagyobb összetűzés is lehetett volna.
Én sajnáltam a Chelsea-t, mert lehet, hogy összevásárolt csapat, de sokkal több szimpatikus játékos van a náluk, mint a MU-nál. Sportolókra ritkán írok ilyet, de a MU-ban játszik két játékos, akiket kifejezetten nem kedvelek: C. Ronaldo és Rooney. Nagyon jók, de hihetetlenül unszimpatikusak. [.....]
.
ezen a meccsen is meg lehetett figyelni, hogy ha sikertelen volt valami akciója, azonnal a földön volt és széttárt karokkal várta a bírói döntést. komolyan mint egy gyerek akitől elveszik a játékot és csak sírással tudja visszaszerezni ;o)
És mi van akkor,ha olyan mint egy gyerek?:O Mi van akkor,h hisztizik,és várja a bíró döntését? jól teszi...:D [.....]