bojanika
Válasz Takii kommentjére
2008. dec. 2. 6:03
Nekem 11K a rekordom. Ezt még akkor csináltam, mikor a 20+ asztalos játékot próbálgattam fullringen a PS-en. Soha többé! :)
Sick... :D
Látszik, hogy nem ebből élek, 3.9K volt a rekord, július közepén. FR-en.
Littlemage
Válasz bojanika kommentjére
2008. dec. 2. 7:32
nekem talan 6k lehetett. 5k többször is volt.
fejes1988
Válasz Takii kommentjére
2008. dec. 2. 8:06
Nekem 11K a rekordom. Ezt még akkor csináltam, mikor a 20+ asztalos játékot próbálgattam fullringen a PS-en. Soha többé! :)
LOL, 20 feletti asztalszámhoz hány monitor kell, 2? Mindig is tudtam, hogy beteg vagy :D
want2push
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. dec. 2. 8:39
Max. kb. 9k, 6k vagy tucatszor. 5-7 asztalon játszva.
Nekem egyébként max. 5-6 nap grindelés után (napi min. 3k), muszáj beiktatnom 1-2 nap szünetet. Mondjuk én mindig is nagyon rendszertelenül játszottam. Lehet, ha rendszert vinnék bele, akkor jóval több napig is bírnék kihagyás nélkül játszani.
Takii
2008. dec. 2. 8:50
LOL, 20 feletti asztalszámhoz hány monitor kell, 2? Mindig is tudtam, hogy beteg vagy :D
öööö... Ceewyl a beteg, nem én! :D Egyébként igen, 2 monitor nem árt. ;)
zsjozsef
Válasz Takii kommentjére
2008. dec. 2. 9:16
Gondoltam, hogy hozzá tudsz szólni! :D
Nekem 2500. LOL. De hát az SH nem a grindolásról szól. :)
Vika
2008. dec. 2. 9:56
Stars-on simán lehet 20-22 asztal környékén játszani különösebb fennakadás nélkül, mert a szoftver nagyon felhasználóbarát. Csoportosítod mondjuk 4 darab ötös stack-be az asztalokat (a pozíciókat megjegyzi a szoftver a megfelelő beállítással, így később sincs vele gondod), és teljesen jól kezelhetőek lesznek, nem ugrálnak megállás nélkül az arcodba számolatlanul az asztalok, csak akkor ugrik fel a következő az adott csoportból, ha cselekedtél az előzőn. Egy 17 colos monitor is bőven elég hozzá. Igaz, hogy nagyon kis limiten és amolyan próbaként, de egy 30% körüli VPIP-s játékot gond nélkül tudok tolni ilyen asztalszám mellett (FR), pedig nagyon átlagosak a képességeim. Más - általam ismert - szoftvernél ezt - szinte - elképzelhetetlennek tartom. Én legalábbis biztosan képtelen lennék rá máshol.
Hogy ne legyek teljesen off, pár hónapja egy Party-promo végén nagyon meg kellett hajtanom a dolgokat, mert le voltam maradva a tervekhez képest, akkor sikerült alvás nélkül 42 órát ébren töltenem, aminek a döntő része pókerrel telt. Nem tudok így fejből számot mondani, de 24 órára levetítve biztosan erősen 10 ezer felett jött ki a leosztások száma, mivel nagyrészt 12-16 asztalon toltam a pontok miatt. Igaz ilyet soha többet! A végén már beszélni is alig bírtam, olyan voltam, mint egy élőhalott.
Bajkevero
Válasz Vika kommentjére
2008. dec. 2. 11:40
Es eredmenyesen lehet jatszani ennyi asztalon, ennyi oraig? Vagy a rake-race, rake-back vagy egyeb bonuszok kiegyenlitik a szamlat?
fejes1988
Válasz Vika kommentjére
2008. dec. 2. 11:45
Stars-on simán lehet 20-22 asztal környékén játszani különösebb fennakadás nélkül, mert a szoftver nagyon felhasználóbarát. Csoportosítod mondjuk 4 darab ötös stack-be az asztalokat (a pozíciókat megjegyzi a szoftver a megfelelő beállítással, így később sincs vele gondod), és teljesen jól kezelhetőek lesznek, nem ugrálnak megállás nélkül az arcodba számolatlanul az asztalok, csak akkor ugrik fel a következő az adott csoportból, ha cselekedtél az előzőn. Egy 17 colos monitor is bőven elég hozzá. Igaz, hogy nagyon kis limiten és amolyan próbaként, de egy 30% körüli VPIP-s játékot gond nélkül tudok tolni ilyen asztalszám mellett (FR), pedig nagyon átlagosak a képességeim. Más - általam ismert - szoftvernél ezt - szinte - elképzelhetetlennek tartom. Én legalábbis biztosan képtelen lennék rá máshol.
Hogy ne legyek teljesen off, pár hónapja egy Party-promo végén nagyon meg kellett hajtanom a dolgokat, mert le voltam maradva a tervekhez képest, akkor sikerült alvás nélkül 42 órát ébren töltenem, aminek a döntő része pókerrel telt. Nem tudok így fejből számot mondani, de 24 órára levetítve biztosan erősen 10 ezer felett jött ki a leosztások száma, mivel nagyrészt 12-16 asztalon toltam a pontok miatt. Igaz ilyet soha többet! A végén már beszélni is alig bírtam, olyan voltam, mint egy élőhalott.
én maximum 15 asztalt tudok elképzelni, azon felül nem emberi tevékenységről kell szót ejteni.. :D
De inkább 10-12..hozzáteszem ez verseny, nem cg.
Vika
2008. dec. 2. 15:15
én maximum 15 asztalt tudok elképzelni, azon felül nem emberi tevékenységről kell szót ejteni.. :D
De inkább 10-12..hozzáteszem ez verseny, nem cg.
Ez limittől függ (mármint cashgame-ről beszélve). Kisebb limiteken, ahol még úgyis az őszinte játék a kifizetődő, és elég játszani a sémádat, mert a nagy többség fogalmatlan gambler, vagy passzív fish, egy átlag pókeres jó szoftveres háttérrel (gondolok itt most a PS kliensére, ami ilyen szempontból tényleg remek, és multitabling-hez a legjobb az általam eddig látottak közül (megfordultam jópár teremben az elmúlt 2-3 évben)) elbír 20-22 asztalt. Persze nem 4 után rögtön, de ha közben már 12-16 asztalozik, akkor nem nehéz onnan elérni 20 környékére. Én nem azt mondom, hogy napi 15 órában, mert az valóban begolyózáshoz vezethet rövidebb távon is, de mondjuk 1 órás sessionökből azért le lehet tolni 7-8 darabot egy nap. Ha nekem megy ennyi asztal 30% körüli flopnézéssel, akkor bárkinek megy. :)
Magasabb limiteken, ahol már nem elég az ellenfelektől független sablonos játék, ott már nyilván csak valami űrlény képes 20+ asztalon - normálisan - cashgame-ezni. Én legalábbis így gondolom. ;)