Miért zárták le az "Online póker csalás, büntetés nélkül" cikk kapcsolódó fórum témát
Sziasztok!
Engem érdekel a dolog, nem árt tisztában lenni vele mivel áll szemben az ember, hogy könnyebben ki tudja szűrni, fel tudjon rá készülni.
Bár egy hozzászólást sem olvastam, nem dughatjuk homokba a fejünket.
Teljesen egyértelmű, hogy miért zárták le...
Itt ilyen dolgokról nem lehet normálisan beszélgetni. Az ilyen topicok a sok hülyeség melegágya, mindig előállnak a mindenféle háttérismeretet és bizonyítékot mellőző csalás/összeesküvés elméleteikkel a téma önjelölt szakértői. Vannak dolgok amiről én is szívesen beszélgetnék, de sajnos érdemben nem lehet mert ezek a "szakértők" az alaptalan vádaskodásaikkal rossz fényben tüntetik fel a pókert (és ezzel együtt az Akadémiát is).
Így az ilyen topicoknak pedig semmi helye itt szerintem.
Itt ilyen dolgokról nem lehet normálisan beszélgetni. Az ilyen topicok a sok hülyeség melegágya, mindig előállnak a mindenféle háttérismeretet és bizonyítékot mellőző csalás/összeesküvés elméleteikkel a téma önjelölt szakértői. Vannak dolgok amiről én is szívesen beszélgetnék, de sajnos érdemben nem lehet mert ezek a "szakértők" az alaptalan vádaskodásaikkal rossz fényben tüntetik fel a pókert (és ezzel együtt az Akadémiát is).
csalós topikot a népnek! MOST!!!!
Igenis szükség van rá, írjuk meg ha valakinek nincs igaza, alaptalan amit ír. Így talán eloszlathatunk pár tévhitet, lehet hogy valakit ezek tartanak vissza a játéktól.
Például PokerBotok igen is akadnak főleg mikro/alacsony tétes cash és SNG játékoknál. Nem rég volt is erről cikk:
Lezárult a PokerStars bot-botránya
És körülbelül semmit nem tudok a lehetséges összejátszásokról, hogyan tudnám észrevenni, kiszűrni. Ha nem beszélünk róla azzal csak a csalóknak lesz jobb.
Igenis szükség van rá, írjuk meg ha valakinek nincs igaza, alaptalan amit ír.
engem sokkal jobban aggaszt a netes pénz biztonság kérdéskör. bár egyelőre nem foglalkozok a kérdéssel, mivel a bankrollom jelentéktelen összeg, igy nagy tudásom sincs a témában.
de azért az vicces, hogy felelősséget senki sem vállal a náluk tartott pénzért (pl, MB, neteller). mindenhova oda van irva a szabályzatba, "bármi történik, ugrott a zs, bocs"
az összes pokerterem, meg e-wallet site valami világ végén levő adóparadicsomban van bejegyezve, ha valami nagyon rossz történne, nincs sehova fordulni. az meg a másik, hogy a tranzakciós dijak szerintem magasak. ha n*1000$ban lehetne mérni a rollom, igencsak aggódnék, hogy hol tartsam.
erről mi a véleményetek?
A csal az RNG nem ez a kategória. Az ellen nem tehetünk semmit, fogadjuk el... :)
De szeretnék legalább annyira tájékozott lenni, hogy felmerüljön bennem a gyanú, ha olyan asztalnál játszom. Egy, jelezhessem, kettő, kiüljek ha tehetem.
Majd a Fidesz leszabályozza törvényieg ezt a szart, és lesz nekünk pokerstars.hu.. remek