Milyen hatással lenne a pókerre a dollár elértéktelenedése?
Kína szakított a dollárral.
Magyar forrás:
Világ helyzete: Új "Világhelyzet" ? Kína január 1-től nem dollárban kereskedik, (még olajat sem) és nem vesz USA államkötvényt !
Angol forrás:
The other 'taper' that could hit Treasurys
PBOC Says No Longer in China’s Interest to Increase Reserves - Bloomberg
Ha csődbe megy miatta a PS, akkor csodálatos!
egyik angol nyelvű forrás sem ír semmit január 1-ről
edit: meg olajról se:D
Neked ebből a cikkből az jött le, hogy csődbe megy a PS, azt a @c@!!!...
Egyébként lussef ez egy pókerrel foglalkozó oldal, az ilyen illuminatos baromságoknak is biztos van valami közösségük, sztem nézz utána.
Ennek kb akkora a valószínűsége, mint annak, hogy reggel zombi-invázióra ébredünk.
"Ez a hír végig kellett volna söpörjön a médiában, ám mégsem nagyon hallhattunk itthon sem elemzéseket, milyen hatásai lehetnek ennek a két pólusú világra, Kelet és Nyugat viszonyára nézve. "
Igen, ez pont olyan horderejű hír(lenne), amit csak úgy ellehet tusolni. :D:D:D:D
Erről jut eszembe...azt hallottam ;) hogy az OTP-nél jelenleg 210 forintot ér a dollár :( fml...emlékszem, amikor még ilyen 224, meg ilyesmi volt
Neked ebből a cikkből az jött le, hogy csődbe megy a PS, azt a @c@!!!...
Egyébként lussef ez egy pókerrel foglalkozó oldal, az ilyen illuminatos baromságoknak is biztos van valami közösségük, sztem nézz utána.
Erről jut eszembe...azt hallottam ;) hogy az OTP-nél jelenleg 210 forintot ér a dollár :( fml...emlékszem, amikor még ilyen 224, meg ilyesmi volt
Én 310re is emlékszek.
Gondold el, hogy egyazegybe lenne ezzel a szuper Ft-al :D mindenki HS playa lenne. Plusz minden összeomlana körülöttünk.