Milyen márkájú kártyát használtok?
Nekem a Modiano tetszik, de most láttam a pokerpalce-on "Poker Club" nevű márkát, ami állítólag 100% plasztik, de csak 940 FT van ilyen? használta már vki?
szerintem
Nekem ezresért gyanús lenne! :)
Amiket tudok ajánlani (100% plasztik):
"Modiano Golden Trophy No.1", normál 4 indexes, jó minőségű (1500 Ft-ért rendeltem)
"Fournier EPT", nagy 2 indexes, kiváló sztem (2500 Ft-ért)
Én a COPAG Dual Indexre esküszöm.
Így néz ki:
Szintén Fournier EPT.
Több óra keverés után kicsit "vágja" a kezem, ezt leszámítva remek.
Ezt próbálta vki? Keményen néz ki :D
Szerintem is a Fournier EPT a legjobb. Ajánlom mindenkinek, és ráadásul nem is megfizethetetlen.
Mi sima nagyidexű copagot használunk, egész olcsó, és ugyanúgy kopik, mint a többi. Van Fournierünk is, az ugyanolyan, csak drágább.
Van egy nagyon régi plasztik paklink, ami egyáltalán nem kopik! Azt hogy csinálták meg?
Fogyasztói társadalom... így muszáj vagy több pakli kártyát venni.
Kártya
Én megoldottam Vettem 30000pontért pkr-es 100% plasztikot :D 28 nap a kiszállítás még várnom kell rá mire ideér...:(
De Énis most akarok rendelni majd egy Fourniert vagy Copagot.Szerintem ez a 2 a legjobb!
Én próbáltam már mindenfélét, általában elégedett voltam a plasztik kártyák nagy részével. Legjobban a KEM vált be, csak az elég sokba kerül...
A KEM nagyon "finom", de igen, kicsit borsos. A hétköznapokra Fournier EPT a megoldás. 5 pókeresből 4 ezt ajánlja. :)