Milyen Személyiségtípus vagy?
Sziasztok!
Egy linket szeretnék megosztani veletek, ahol egy teszt kitöltésével megállapítható, hogy milyen személyiségtípusba sorolható a saját személyiségünk. Szerintem nagyon érdekes és igen hosszű személyiség elemzés tartozik hozzá!
Hogy ne áruljak zsákbamacskát én is kitöltöttem, és én ENTJ személyiség vagyok. (érdekesség képpen Napoleon, Teller Ede, Bill Gates, Steve Jobs is szintén ENTJ személyiség)
Ime a link:
Teszt 94 kérdéssel | lélektani típusok
Kellemes időtöltést mindenkinek!
ENTP - "Feltalálók"
Az elemzés tényleg nagyon részletes, és nem is rossz. Köszike :)
Sziasztok!
Egy linket szeretnék megosztani veletek, ahol egy teszt kitöltésével megállapítható, hogy milyen személyiségtípusba sorolható a saját személyiségünk. Szerintem nagyon érdekes és igen hosszű személyiség elemzés tartozik hozzá!
Hogy ne áruljak zsákbamacskát én is kitöltöttem, és én ENTJ személyiség vagyok. (érdekesség képpen Napoleon, Teller Ede, Bill Gates, Steve Jobs is szintén ENTJ személyiség)
Ime a link:
Teszt 94 kérdéssel | lélektani típusok
Kellemes időtöltést mindenkinek!
Ez jó!! :)
Ez egy hülyeség. Kitöltöttem normálisan, és kb. teljesen az ellenkezőjét írja rólam, amilyen vagyok.
Akkor lehet, hogy te gondolod másnak a személyiséged, mint amilyen valójában. Vagy nem őszíntén töltötted ki a tesztet! :) vagy tudathasadásos kettős személyiséggel rendelkezel! :D
Igyekeztem őszintén kitölteni -->
INTJ - "Lángelmék"
Népesség Férfi Nő
Gyakoriság: 1.5% 2.5% 0.5%
Asszem ezzel kiegyeznék! ;)
Ez egy hülyeség. Kitöltöttem normálisan, és kb. teljesen az ellenkezőjét írja rólam, amilyen vagyok.
10. Ön jobban ügyel
-az emberek jogaira
-az emberek érzéseire
én szarok mindkettőre, ilyenkor mire nyomjak?
(amúgy nekem is baromságot hozott ki......)