En lebeszelnelek a ZTE Skaterol. Nekem volt egy,es a tobbihez kepest eleg rossz az erintoje. Sokszor elofordult (10bol 4-5x), hogy tobbszor kellett megnyomni a gombot, mire eszrevette. Raadasul ha nem csak pokerre kell, hanem altalanos hasznalatra is, akkor nagyon gyenge az 1 magos 800 Mhz-s processzor, es a (ha jol emlekszem) 256 ram. Es 2.3 a legfrisebb rom ra,es semmi biztositek arra, hogy egy kesobbi frissitesnel nem emelik meg a kliens kovetelmenyeit 4.0 fole. Szerintem hasznaltan nemi garanciaval eleg sok olyan telefont kapni, ami mar 2 magos,es belefer a keretbe.
Ha nekem kene most ilyen telefon,es fontos,hogy uj legyen akkor Vodafone smart 4 mini lenne a befuto, 22900 az ara, amibol 3000 lebeszelheto.
Esetleg,ha tablet is jatszik, akkor Concorde tab Kronos, 25ert kaphato,es 4 magos,dual simes
Azt meg hozzatennem, hogy nekem volt gondom egy Zte-vel,es sehonnan se kaptam segitseget:
Bar garancias volt a telefon, a telenor szerint nem volt semmi baja
Akarhogy is googleztam, nem talaltam hivatalos szervizt
A kozponti forgalmazot sehogy se tudtam elerni: telefont egyiket se vettek fel soha, emailra nem reagaltak, pedig kuldtem a magyar kepviseletnek (magyarul),es a kinainak is (angolul).
Ezek utan fogadtam meg, hogy soha tobbet semmilyen ZTE termeket nem fogok venni,es lehetosegeimhez merten mindenkit lebeszelek rola.
Felhívom a figyelmedet, hogy a 888 android appja (már ha egyáltalán elindul a telódon (nekem régebben se azon, se a tableten nem futott, a supportjuk meg az ilyenfajta állatfajhoz híven botrányos volt)) úgy zabálja a megabájtokat, mint kacsa a nokedlit. Szóval mobilnetről gondold meg jól a használatát. És nem meglepő módon meg, ha limittúllépés miatt belessítottak, akkor átmegy az egész kabaréba.