Póker Fórum Archívum > Minden más > Mit sportoljunk? / Hogyan fogyjunk?

redoubtable
Válasz titcar kommentjére
2012. szept. 8. 8:40

vmi gyümölcs? :) (de egyébként eszel 2 kocka csokit, sztem az belefér :)
ill én pl túrórudit szoktam, az legalább nem tömény cukor :)

Ja túrórúdit szoktam enni én is. Aki változtatni akart annak nem kell rögtön 180 fokot fordulnia elég "150" et. Én is eszek sertéshúst mondjuk egy hónapba 1 szer, vagy én is megeszek egy gyrost 1 szer. Azért jutott ez eszembe mert ma pont azt akarok enni majd. :) meg meg lehet enni egy spagettit jó sok sajttal egy hónapba 1 szer. Profi sportolóknak versenyszezonban ez sem fér bele, de aki csak le akar adni 10-15 kilót az nem lesz előrébb azzal ha egyik napról a másikra megvon magától mindent. Ha a kajája 90% át rendbe teszi és mozog az is nagyon jó eredmény.

andree
Válasz redoubtable kommentjére
2012. szept. 8. 10:02

Cukorpótlóból(van por, tabletta minden), zsírszegény túróból, ízesített proteinporból, zablisztből(ez számomra ismeretlen terep, csak olvastam róla) rengeteg fajta diétabarát édességet lehet előállítani kis kreativitással. A fő gond, hogy az embereknek elsősorban nem az édesség hiányzik hanem a cukor. Ez a liszthez hasonlóan egy életünkbe teljes mértékben beleépült iszonyatosan káros alapanyag. Ha elkezdesz komolyan diétázni ezekről ugyan úgy kell leszokni mint a cigiről, és ez egy baromi kemény dolog.

L.T.
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. szept. 8. 10:43

Azért az se mindegy a azoknál az embereknél akik fogyni akarnak h milyen ütemben történjen a tömegvesztés.Sokan minél gyorsabban minél többet akarnak fogyni.Kellő kitartással,kajával...stb "gyorsan" meg lehet szabadulni 10-15-20kg-tól csak azt nem tudják az emberek h ilyenkor kb. kétszer olyan nehéz megtartani a súlyt , mint elérni azt h lefogyjanak.

medgypeti
Válasz L.T. kommentjére
2012. szept. 8. 10:49

Receptek:

Gyúrós Kaják

extremfish
Válasz andree kommentjére
2012. szept. 8. 10:51

a cigit tavaly márciusban 15 év után hagytam abba napi másfél két dobozt szívtam és komolyabb gond nélkül sikerült elsőre, kb azt mondanám hogy az csak egy szánalmas hiszti hogy valaki nem tud leszokni a cigiről - mert olyan egyszerűen nincs vagy olyasmi mint az érettségi vagy az államvizsga olyan félelmetesnek tűnik :) de aztán csak megmosolyogtató

Hz
Válasz extremfish kommentjére
2012. szept. 8. 20:50

a cigit tavaly márciusban 15 év után hagytam abba napi másfél két dobozt szívtam és komolyabb gond nélkül sikerült elsőre, kb azt mondanám hogy az csak egy szánalmas hiszti hogy valaki nem tud leszokni a cigiről - mert olyan egyszerűen nincs vagy olyasmi mint az érettségi vagy az államvizsga olyan félelmetesnek tűnik :) de aztán csak megmosolyogtató

Miért kell elkezdeni? :)

Krono
Válasz L.T. kommentjére
2012. szept. 8. 21:15

Azért az se mindegy a azoknál az embereknél akik fogyni akarnak h milyen ütemben történjen a tömegvesztés.Sokan minél gyorsabban minél többet akarnak fogyni.Kellő kitartással,kajával...stb "gyorsan" meg lehet szabadulni 10-15-20kg-tól csak azt nem tudják az emberek h ilyenkor kb. kétszer olyan nehéz megtartani a súlyt , mint elérni azt h lefogyjanak.

Miért lenne nehéz megtartani a súlyt? Ha diétázol 1-2-3 hónapig, és mellette sportolsz, mondjuk fogysz 15 kilót, akkor utána rögtön abbahagyod a sportot, és 2 naponta mekibe fogsz járni?

fejes1988
Válasz Krono kommentjére
2012. szept. 8. 21:25

Miért lenne nehéz megtartani a súlyt? Ha diétázol 1-2-3 hónapig, és mellette sportolsz, mondjuk fogysz 15 kilót, akkor utána rögtön abbahagyod a sportot, és 2 naponta mekibe fogsz járni?

Ja, az a nehéz, hogy miután elérted a célod, maradj azon az úton, és ugyanúgy legyen meg a heti/napi mozgás, kaja ne szemét legyen, stb.

Krono
Válasz fejes1988 kommentjére
2012. szept. 8. 21:32

Ja, az a nehéz, hogy miután elérted a célod, maradj azon az úton, és ugyanúgy legyen meg a heti/napi mozgás, kaja ne szemét legyen, stb.

Egy komolyabb diéta/fogyás után a személyre nézve gáz, ha elkezd megint zabálni minden szemetet. Ha annyi munka és 'szenvedés' után visszaesik a régi életmódjába, akkor hajrá, az ilyen ember meg is érdemli.

Ha elérte a kitűzött célt, akkor tűzzön ki egy másikat.

zend
Válasz Krono kommentjére
2012. szept. 8. 23:55

Egy komolyabb diéta/fogyás után a személyre nézve gáz, ha elkezd megint zabálni minden szemetet. Ha annyi munka és 'szenvedés' után visszaesik a régi életmódjába, akkor hajrá, az ilyen ember meg is érdemli.

Ha elérte a kitűzött célt, akkor tűzzön ki egy másikat.

Hát pedig az emberek nagy része biztos ilyen,másképp nem tudom mennyire lennének népszerűek az ilyen párhavonta felkapott szipi-szupi rapid diéták,meg csodaporok,meg minden más szar.Bár mondjuk ezek köszönőviszonyban sincsenek egy tudatos életmódváltással így valószínű visszaesni sem olyan nehéz belőlük.

Élő ügyfélszolgálat