vmi gyümölcs? :) (de egyébként eszel 2 kocka csokit, sztem az belefér :)
ill én pl túrórudit szoktam, az legalább nem tömény cukor :)
Cukorpótlóból(van por, tabletta minden), zsírszegény túróból, ízesített proteinporból, zablisztből(ez számomra ismeretlen terep, csak olvastam róla) rengeteg fajta diétabarát édességet lehet előállítani kis kreativitással. A fő gond, hogy az embereknek elsősorban nem az édesség hiányzik hanem a cukor. Ez a liszthez hasonlóan egy életünkbe teljes mértékben beleépült iszonyatosan káros alapanyag. Ha elkezdesz komolyan diétázni ezekről ugyan úgy kell leszokni mint a cigiről, és ez egy baromi kemény dolog.
Azért az se mindegy a azoknál az embereknél akik fogyni akarnak h milyen ütemben történjen a tömegvesztés.Sokan minél gyorsabban minél többet akarnak fogyni.Kellő kitartással,kajával...stb "gyorsan" meg lehet szabadulni 10-15-20kg-tól csak azt nem tudják az emberek h ilyenkor kb. kétszer olyan nehéz megtartani a súlyt , mint elérni azt h lefogyjanak.
Receptek:
Gyúrós Kaják
a cigit tavaly márciusban 15 év után hagytam abba napi másfél két dobozt szívtam és komolyabb gond nélkül sikerült elsőre, kb azt mondanám hogy az csak egy szánalmas hiszti hogy valaki nem tud leszokni a cigiről - mert olyan egyszerűen nincs vagy olyasmi mint az érettségi vagy az államvizsga olyan félelmetesnek tűnik :) de aztán csak megmosolyogtató
a cigit tavaly márciusban 15 év után hagytam abba napi másfél két dobozt szívtam és komolyabb gond nélkül sikerült elsőre, kb azt mondanám hogy az csak egy szánalmas hiszti hogy valaki nem tud leszokni a cigiről - mert olyan egyszerűen nincs vagy olyasmi mint az érettségi vagy az államvizsga olyan félelmetesnek tűnik :) de aztán csak megmosolyogtató
Azért az se mindegy a azoknál az embereknél akik fogyni akarnak h milyen ütemben történjen a tömegvesztés.Sokan minél gyorsabban minél többet akarnak fogyni.Kellő kitartással,kajával...stb "gyorsan" meg lehet szabadulni 10-15-20kg-tól csak azt nem tudják az emberek h ilyenkor kb. kétszer olyan nehéz megtartani a súlyt , mint elérni azt h lefogyjanak.
Miért lenne nehéz megtartani a súlyt? Ha diétázol 1-2-3 hónapig, és mellette sportolsz, mondjuk fogysz 15 kilót, akkor utána rögtön abbahagyod a sportot, és 2 naponta mekibe fogsz járni?
Ja, az a nehéz, hogy miután elérted a célod, maradj azon az úton, és ugyanúgy legyen meg a heti/napi mozgás, kaja ne szemét legyen, stb.
Egy komolyabb diéta/fogyás után a személyre nézve gáz, ha elkezd megint zabálni minden szemetet. Ha annyi munka és 'szenvedés' után visszaesik a régi életmódjába, akkor hajrá, az ilyen ember meg is érdemli.
Ha elérte a kitűzött célt, akkor tűzzön ki egy másikat.