Póker Fórum Archívum > Minden más > Mit sportoljunk? / Hogyan fogyjunk?

Krono
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. febr. 26. 16:23

A vitába nem akarok belekeveredni, főként azért, mert nem értek hozzá, de az orvosok(tisztelet a kivételnek) hozzáértéséről csak annyit, hogy egy orvosi diétát, még a legtöbben úgy írnak fel, hogy "egyél X zsemlét, X tojást,X szelet felvágottat" stb. Kb '80as évek(obv itt főleg a háziorvosokról beszélek, nem képzett dietetikusokról). +Eltiltanak az edzésektől+táplálékkiegészítőktől embereket, de 10-12 órát nyugodtan ülhet a gép előtt az ember, csak menjen ki a levegőre fél órát sétálni naponta, meg egyen meg 2 darab paradicsomot, és akkor majd makk egészséges lesz.

Csak saját példából: rossz lett a vérképem, kisebb májkárosodást mutatott(kicsivel határérték felett, tehát nem valami egetrengetőre kell gondolni), persze első kérdése az volt, hogy szedtem-e "kondis porokat". Merthogy "abba beletesznek mindent", meg amúgy is voltak már hasonló esetei, és mindegyik szedett ilyeneket. Akkor biztos nem azért volt ilyen a vérképem, mert heti 2X ittam... :D

Na de nem akarok off lenni, BCAA-ból mindegy, hogy port iszok, vagy kapszulát szedek?

svajcifiu
Válasz Krono kommentjére
2013. febr. 26. 16:41

[video=youtube;-AuIURhCoAA]http://www.youtube.com/watch?v=-AuIURhCoAA[/video]

redoubtable
Válasz Krono kommentjére
2013. febr. 26. 17:49

Na de nem akarok off lenni, BCAA-ból mindegy, hogy port iszok, vagy kapszulát szedek?

nem. BSN amino X et igyad. A kapszula FT ot nem ér.

levrone
Válasz Bumbanas kommentjére
2013. febr. 26. 18:01

Azért valóban a bbtv-ből a Buzzy-nak a szavát nem kell szentírásnak venni.....érdekes egy forma ő azért az életben....megérne egy misét

Galambos Tarzan
2013. febr. 27. 17:02

Miért drágábbak ennyivel a Sciteces cuccok, mint a Biotech áruk?

redoubtable
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2013. febr. 27. 17:05

Miért drágábbak ennyivel a Sciteces cuccok, mint a Biotech áruk?

Többet költenek reklámra. Mit szeretnél venni amúgy?

Galambos Tarzan
2013. febr. 27. 18:04

Semmi különöset, csak nézegettem a shopokat, aztán láttam, hogy szembetűnő az árkülönbség a két cég között.

redoubtable
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2013. febr. 27. 18:17

Semmi különöset, csak nézegettem a shopokat, aztán láttam, hogy szembetűnő az árkülönbség a két cég között.

Meg scitec elvileg előírja az árat, nem lehet olcsóbban adni elvileg mint amit ő meghatározz, de ezt nem tartja be mindenki.

Lányoknak:

Female Bodybuilding/Fitness Motivation | Facebook

Pepe05
Válasz redoubtable kommentjére
2013. febr. 27. 18:28
bgbss
Válasz Pepe05 kommentjére
2013. febr. 28. 0:02

érdekes, h még senki sem említette a scitec multi pro pakkot, pedig átlagos életvitel+heti 3 edzés mellé ideális...

Élő ügyfélszolgálat