A vitába nem akarok belekeveredni, főként azért, mert nem értek hozzá, de az orvosok(tisztelet a kivételnek) hozzáértéséről csak annyit, hogy egy orvosi diétát, még a legtöbben úgy írnak fel, hogy "egyél X zsemlét, X tojást,X szelet felvágottat" stb. Kb '80as évek(obv itt főleg a háziorvosokról beszélek, nem képzett dietetikusokról). +Eltiltanak az edzésektől+táplálékkiegészítőktől embereket, de 10-12 órát nyugodtan ülhet a gép előtt az ember, csak menjen ki a levegőre fél órát sétálni naponta, meg egyen meg 2 darab paradicsomot, és akkor majd makk egészséges lesz.
Csak saját példából: rossz lett a vérképem, kisebb májkárosodást mutatott(kicsivel határérték felett, tehát nem valami egetrengetőre kell gondolni), persze első kérdése az volt, hogy szedtem-e "kondis porokat". Merthogy "abba beletesznek mindent", meg amúgy is voltak már hasonló esetei, és mindegyik szedett ilyeneket. Akkor biztos nem azért volt ilyen a vérképem, mert heti 2X ittam... :D
Na de nem akarok off lenni, BCAA-ból mindegy, hogy port iszok, vagy kapszulát szedek?
[video=youtube;-AuIURhCoAA]http://www.youtube.com/watch?v=-AuIURhCoAA[/video]
Na de nem akarok off lenni, BCAA-ból mindegy, hogy port iszok, vagy kapszulát szedek?
Azért valóban a bbtv-ből a Buzzy-nak a szavát nem kell szentírásnak venni.....érdekes egy forma ő azért az életben....megérne egy misét
Miért drágábbak ennyivel a Sciteces cuccok, mint a Biotech áruk?
Miért drágábbak ennyivel a Sciteces cuccok, mint a Biotech áruk?
Semmi különöset, csak nézegettem a shopokat, aztán láttam, hogy szembetűnő az árkülönbség a két cég között.
Semmi különöset, csak nézegettem a shopokat, aztán láttam, hogy szembetűnő az árkülönbség a két cég között.
érdekes, h még senki sem említette a scitec multi pro pakkot, pedig átlagos életvitel+heti 3 edzés mellé ideális...