Metttyu
Válasz zsjozsef kommentjére
2011. ápr. 11. 20:56

Rudy Project

Krono
Válasz Metttyu kommentjére
2011. ápr. 11. 21:09

Nekem Oakley van, de netről rendeltem, és kicsit kicsi a fejemre....Emiatt szokott is fájni a szemem, meg a fejem(a lencse mellett beszűrődik a fény),szóval én mindenképpen azt javaslom, hogy ne netről rendeld, csak ha már élőben kipróbáltad, ahogy azt előttem is írták.

Bumbanas
Válasz Krono kommentjére
2011. ápr. 12. 14:33

Köszönöm mindenkinek a tippeket. Mindenképpen "élőben" akarom megvenni, mert az előző napszemüveg is részben azért halálozott el, mert kicsit szűk volt. Oakley-t többen írtátok, de "némileg" túllépi az előzetesen tervezett 15-20e Ft-ot, úgyhogy megpróbálok vagy ebben az ártartományban találni valamit vagy valami köztes megoldást találni.

tylerhungary
Válasz Bumbanas kommentjére
2011. ápr. 12. 14:38

polaroidok milyenek?az kb ez a kategória és választék is van...

titcar
Válasz tylerhungary kommentjére
2011. ápr. 13. 4:16

polaroidok milyenek?az kb ez a kategória és választék is van...

nekem polaroidom van :) igazából nem tavaly kezdték a lencsegyártást, szóval csak jónak kell lennie :) ha meg dizájnra is jó akkor hajrá.

dzsokesz
Válasz titcar kommentjére
2011. ápr. 13. 17:45

Rayban Aviator ! ebben nyugodtan kimehetsz az utcára :D

Mumókaaa
Válasz Metttyu kommentjére
2011. ápr. 13. 18:08

Tudjátok ki fog venni egy sz@ros napszemüveget 20-30- ezeré'! Én régen asszem az egyik Rossmannban vettem 1500 HUF-ért pilótaszemüveget és a célnak tökéletesen megfelel! Úgy is csak arra kell, hogy egy nagyobb berúgás után pár óra alvást követően utcára lépve ne lássák az emberek a nagy, b@szott másnapos fejemet!

Neomorf
Válasz Mumókaaa kommentjére
2011. ápr. 13. 18:12

Csakis Oakley!!! Nekem már 4 van, a legrégebbi már kb 10 éves és mindegyik tökéletes!

Mumókaaa
Válasz Neomorf kommentjére
2011. ápr. 13. 18:15

Csakis Oakley!!! Nekem már 4 van, a legrégebbi már kb 10 éves és mindegyik tökéletes!

Megkérdezhetem mennyibe kerülnek?

misirulez
Válasz dzsokesz kommentjére
2011. ápr. 13. 18:16

Pont tegnap vettem én is napszemüveget, én a decathlonban voltam, kb 50-60 db. van kiállítva ami tetszik, hogy mindegyik sportolásra van tervezve ezért mindegyik nagyon kényelmes de vannak köztük elegánsabb darabok is, kb. mindegyiket felpróbáltam de egyiksem ált jól (az én hibám, olyanfajta az arcszerkezetem, hogy egyszerűen semmi nem áll ól neki) de végülis fortuna úgy hozta hogy amelyik a legfaszányosabb volt kényelmes is volt, a lencse színe is jó, és még jól is állt, az pont nagyon le volt értékelve.
+Én vagyok benne a Dzsordzs Klúni.

Élő ügyfélszolgálat