Az, hogy eldöntsem végre mit akarok játszani a jövőben...(CG, MTT, SnG)
Hogy ne mákoljanak le a szemét fishek! :)
Na de komolyra fordítva: több időt kellene mind az elméleti, mind a gyakorlati részre is fordítanom, sokszor hajlamos vagyok lustálkodni helyettük. Fejlesztés alatt áll a dolog.
200% rakeback
Ami meggátol abban, hogy még sikeresebb legyek?
Usa játékosok hiánya, szegregált európai piac, kéthetente elszálló ipoker kliens.
Én egyszer valahol olvastam valami pro-tól, hogy addig ne lépj feljebb szintet amíg nem vered magasan az adott limitet. Ekkor elhatároztam hogy addig nem lépek feljebb míg xbb/100-at nem hozok min 30k mintán az adott szinten. Ennek az az eredménye hogy nincs meg a kitűzött a bb/100, de a bankroll menedzsmentem már nekem is vicces micro-ra. Nem mondok pontos számot de bőven 100+ bi-vel tolom :). Tudom hogy semmi értelme :) .
Két napja tervezem megírni erről a blogomat, lehet holnapig sikerül is:)
Egyébként mondhat bárki bármit, leginkább saját magunkat fogjuk vissza szóval ÉN vagyok az oka, hogy nem verem még meg az NL2k-t.
idő...
el kéne már húznom erről a genyó munkahelyről :)
ha a világ jobban idomulna a világképemhez, sokkal sikeresebb lennék. köszönöm, hogy végre valaki rákérdezett!
Napi 39 óra tanulás, roll, törni a kezem, amikor a BRM-emhez képest nagyobb téten tolom és ezzel feleslegesen pénzt égetek.
Hogy a kínai manufaktúrák végre összeszedjék magukat és küldjék végre a csodaszert az eddigi legnagyobb pókeres elemzéshez! :D