WINAMAXDONK
Válasz Netrol kommentjére
2015. máj. 12. 0:11

LOL na nehogy vki azt mondja h korrekt lenne Brady eltiltása mert beszarok.

CantusPutnok
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2015. máj. 12. 1:15

"They hate us cos they ain't us"...

Your Team Cheats - The Definitive Guide to NFL Cheating ezt meg ajánlom mindenkinek megtekintésre... just in case.

Palesz76
2015. máj. 12. 8:02

Tipikus amerikai döntés!
Reklám és megfélemlítés céljàból kitűnő ítélet, a többi szempont pedig ott nem számít!

Netrol
2015. máj. 12. 9:12

Szerintem csak hírverést akarnak és kell egy bűnbak, "sajnos" ez pont Brady lesz, de szerintem 2 meccsnél többet nem kap, meg talán pénzbüntetést.

van Gerwen
2015. máj. 12. 10:33

Na Brady 4 meccs, csapatnak 100 milla meg némi dratfjogok. Bizonyíték hiányában elég vicc a büntetés, de annyi baj legyen.

Netrol
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. máj. 12. 10:58

Na Brady 4 meccs, csapatnak 100 milla meg némi dratfjogok. Bizonyíték hiányában elég vicc a büntetés, de annyi baj legyen.

Szép idény rajt elé néz a Pats, pláne úgy, hogy Bradyn kívűl egyetlen épkézláb irányítójuk sincs. Én kapásból egy 4 vereséges szezon nyitásra tippelek!

Index - Sport - 4 meccsre eltiltották az NFL-bajnok Patriots irányítóját

csiga19794
2015. máj. 12. 10:59

Szép idény rajt elé néz a Pats, pláne úgy, hogy Bradyn kívűl egyetlen épkézláb irányítójuk sincs. Én kapásból egy 4 vereséges szezon nyitásra tippelek!

Ennyi belefér! Behozzuk!

van Gerwen
2015. máj. 12. 11:03

Örülnél, mi? :D Ne is álmodj! Még Brady nélkül is csukott szemmel verni fogjuk a Buffalot meg a Jaguarst, Sztílörsz is el lesz kapva otthon, max. a Dallas ellen lesz furulya idegenben, de ez akkor is 3-1. De ha véletlen 2-2, akkor sincs semmi gond, utána visszatér az Isten és megint oktatás lesz!

Dinokaposvar
2015. máj. 12. 11:30

Ha együttműködő lett volna lehet az segített volna rajta. Amellet az, hogy inkább bűnös mint nem szégyen kijelentés... Pláne ez alapján eltiltani

Netrol
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. máj. 12. 11:42

Örülnél, mi? :D Ne is álmodj! Még Brady nélkül is csukott szemmel verni fogjuk a Buffalot meg a Jaguarst, Sztílörsz is el lesz kapva otthon, max. a Dallas ellen lesz furulya idegenben, de ez akkor is 3-1. De ha véletlen 2-2, akkor sincs semmi gond, utána visszatér az Isten és megint oktatás lesz!

Nekem mindegy csak a Giants és a Broncos hasítson! :D

Élő ügyfélszolgálat