Bemelegítésnél megfáztak a "playboyok"! :D
Vamóóóóó Pecc!
2 éve is sírtam, de ezt már tényleg nem hiszem el, gyerekek, leírhatatlan! 21-0, de főleg 28-3 már teljesen lemondtam, egy lyukas garast nem adtam volna még csak a szoros meccsre sem, de ők nem adták fel, hittek magukban és megcsinálták a (szinte) lehetetlent. Döbbenetes, életem legjobb sportélménye!
Ja tuti ez egyik legjobb mecs a történelemben, mondjuk kellett a falkon bal****sága is.
Az az elkapás amikor a védő lábára pattan aztán elengedi a labdát de ráfog újra az hihetetlen volt.
2 éve is azt mondtam, hogy minden idők legjobb super bowl-ja és lehetett fokozni...
Sokat veszít az, aki nem nézi ezt a sportot.
2 éve is sírtam, de ezt már tényleg nem hiszem el, gyerekek, leírhatatlan! 21-0, de főleg 28-3 már teljesen lemondtam, egy lyukas garast nem adtam volna még csak a szoros meccsre sem, de ők nem adták fel, hittek magukban és megcsinálták a (szinte) lehetetlent. Döbbenetes, életem legjobb sportélménye!
LOOOOOOOOLEn vagyok a meleg de felteszem a kérdést miféle **** gyerek vagy te aki zokog és sír .Beszarás a nagy ivós életmuvész visitva zokog:D.Amugy oriási volt a meccs engem is megérintett de azért nem zokogtam.
LOOOOOOOOLEn vagyok a meleg de felteszem a kérdést miféle **** gyerek vagy te aki zokog és sír .Beszarás a nagy ivós életmuvész visitva zokog:D.Amugy oriási volt a meccs engem is megérintett de azért nem zokogtam.
Hagyjuk már durva volt a meccs nekem is az egyik legnagyobb sportélményem volt, de sirni azért vicces . De csak hülyültem de meglepett h a köszivű Ogre ilyen kis érzékeny Maci.
Pecc.hu-n meccs után a cseten meg a cikkben 50-60 éves családapák írták folyamatosan, hogy sírtak. :D Mondjuk ezt te nem láthattad, hisz meglepő módon onnan is bannoltak, de lehet engem is fognak, az egyik inas megtalált, hogy én nem is Patriotsnak szurkolok és húzzak a picsába.