Go Saints!
Az még hagyján hogy a termekből... de nekem pl. fél 7-kor ébresztő melózni. De akkor is meg fogom nézni, ha beledöglök is! - Megyek is a kávémért.
Patriótaként semleges leszek a döntőben, remélem, szép játékot és sok pontot fogunk látni.
Győzzön a jobb!
Ivey ismét fogadott. Tavalyihoz képest duplázta a tétet :)
Egyéb: 400(!) millióért fogadott a Super Bowlra (2010. február 6.)
Sziasztok!
Erősíteni szeretném a pozitív energiákat, így azt kell mondanom, hogy HAJRÁ NYÚ ORLÍNSZ!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem a usa beli itéletidő nem fog gátat szabni az akadálymentes közvetítésnek ahogy azt, ha jól emlékszem az afc döntőben is tette. Szóval hajrá SAINTS, mindent bele Drew!!!
Ha nem amatőrködnek, akkor időben átkapcsolnak a HD adásra, bár ne legyen probléma a közvetítéssel.
A meccsről meg tömören:
Who Dat Nation :)
És ez mi magyarok is élvezhetjük?
Van HD adásra képes tv-m meg vevőm is :)
Ha a Sport TV-n nézed, akkor nem, mert ott nem a HD közvetítés van, szvsz nem.
Kámmóóón COLTS!!!
Jó gondoltam, hogy Sport TV nem fogja HD-be leadni. Pedig milyen szép lenne ha már Magyarországon is annyi mindent HD-be adnának mint náluk.
Aki esetleg pc-n nézné
[ stream fórum ] :: Téma megtekintése - NFL Super Bowl XLIV: New Orleans Saints - Indianapolis Colts
Az még hagyján hogy a termekből... de nekem pl. fél 7-kor ébresztő melózni. De akkor is meg fogom nézni, ha beledöglök is! - Megyek is a kávémért.
Patriótaként semleges leszek a döntőben, remélem, szép játékot és sok pontot fogunk látni.
Győzzön a jobb!