Első Saints drive:
A Rams endzonejában:
A második félidő első driveban:
Az első drive végén:
Ha valaki érdekes meccset vagy rekordokat szeretne látni, akkor majd mindig posztolom a fogadásaimat. Tegnap például a green bay fordított a dallas ellen olyan félidejű hátrányból, ami 1982 óta nem sikerült a kommentátor szerint. Ez nekem 29 000 Forintomba került, de nagyszerű érzés tudni, hogy már MEGINT kiszpat valami szemét lehetetlen esemény, hogy roadna meg ott ahol van az a mocskos Toni Romo is az utolsó 3 percben dobott 2 interception-nel együtt!!!! Anyádat! :)
Komoly feltámadás volt a Green Bay -től az biztos!
Detroit-Baltimore -ra mit mondtok? Detroit behúzza?
DET-BAL-on hazait ilyen kis oddsz mellett nem éri meg szerintem, akkor már inkább vendég. A Lions elég hektikus, a Ravens meg csak csinált 3 W-t zsinórban, még ha a játék nem is volt meggyőző.
Hát nálam is a nap tutija a DAL meccs volt tegnap. Félidőben már egész nyugodt voltam én is:D De nem baj gondoltam hogy na majd a CIN vissza hozza azt a kis pénzt a gyengélkedő PIT ellen. Első negyedet megnéztem ahol 0-21-re ment a PIT és inkább sírva elaludtam :D
Ha valaki érdekes meccset vagy rekordokat szeretne látni, akkor majd mindig posztolom a fogadásaimat. Tegnap például a green bay fordított a dallas ellen olyan félidejű hátrányból, ami 1982 óta nem sikerült a kommentátor szerint. Ez nekem 29 000 Forintomba került, de nagyszerű érzés tudni, hogy már MEGINT kiszpat valami szemét lehetetlen esemény, hogy roadna meg ott ahol van az a mocskos Toni Romo is az utolsó 3 percben dobott 2 interception-nel együtt!!!! Anyádat! :)
Az időjárástól is függ, mert ha megint át kell alakulnia Snowatronná akkor bármi lehet! :)
WK 14 Can't-Miss Play: Calvin Johnson's face full of snow - NFL Videos
Még jó hogy bealudtam a greenbay meccs elején mert ha látom a feltámadást akkor biztos nehezen aludtam volna el. Számomra már nincs tét de azért ne a Dallas menjen tovább.
NY is blue. Go Giants.
DET-BAL-on hazait ilyen kis oddsz mellett nem éri meg szerintem, akkor már inkább vendég. A Lions elég hektikus, a Ravens meg csak csinált 3 W-t zsinórban, még ha a játék nem is volt meggyőző.
Azért remélem nem alszotok sokan és nézitek a meccseket. Indianapolis eszméletlen milyet fordított a KC ellen. (k*rva anyját pont megfogadtam. :D ) Most pedig GO Eagles. Szimpatikus ez a fiatal Foles gyerek, elég komolyan átvette Vick helyét. Nehéz lesz a Brees-Graham páros ellen.