Nintendo Wii
Mivel úgy tűnik a jó öreg ps2-m megadta magát, arra gondoltam befektetek egy ilyen ketyerére.Öcsémmel mindig nagy harcokat vívunk fifában vagy pesben, úgyhogy ez is jól ki lenne használva.Mi a véleményetek róla?Mondjuk már sok helyen olvasgattam róla, többeknek jött be mint akinek nem.Nekem nagyon tetszettek a videók amiket youtubeon nézegettem.Elsősorban használtan, chipelve szeretnék beszerezni.Mire érdemes figyelni?
Chippelés terén nem tudok segíteni még infókkal sem, de meséhletek a cuccról, ugyanis a társaságunkban volt az egyik első hazai gép (ph szerkesztőség). Gyakorlatilag én inkább partykonzolnak hívnám mint sima konzolnak, ugyanis az előnye társaságban jön ki. Mi nyaranta projektorral szoktunk a szabadban játszani és úgy iszonyat feelingje van. Egyébként otthoni használatra nekem annyira nem jön be.
A ps2 után viszont ne várj nagy előrelépést grafikában.
Fontos infó, hogy várhatóan csökkeni fog az ára hamarosan, szóvál várj vele mindenképpen.
Wii árcsökkentés a horizonton? - GAMEPOD.hu Wii Ãrás
Hááát... a Wii nem éppen a foci rajongók gépe. Habár ha belegondolok van Mario football:)
Szerintem inkább vegyél egy x360at mert már az is elfogadható árban van és sokkal nagyobb a játék kínálat. Míg Wii-re valóban ilyen kis gagyi jópofi játékok vannak amivel elszórakozik a család, xbox360ra jönnek komolyabb játékok. Lásd jövő héten megjelenő nagyágyú Grand Theft Auto IV :)
Hááát... a Wii nem éppen a foci rajongók gépe. Habár ha belegondolok van Mario football:)
Szerintem inkább vegyél egy x360at mert már az is elfogadható árban van és sokkal nagyobb a játék kínálat. Míg Wii-re valóban ilyen kis gagyi jópofi játékok vannak amivel elszórakozik a család, xbox360ra jönnek komolyabb játékok. Lásd jövő héten megjelenő nagyágyú Grand Theft Auto IV :)
Találtam 60k-ért Wiit argon chippel, 20 játékkal 1 irányítóval.
Aztán van 1 sztech bolt ahol szoktam vásárolni, csak minőségi cuccokat vesznek be.Ott van egy 50k-ért 1 irányítóval, viszont ezt még chipelni kell ami még 8-10k HUF.
Most azt számoltam, ha megvárom a májust és a wii 150-200euro között lesz akkor az kb ugye 45 huf, de mivel az a legújabb alaplappal jön többe fog kerülni a chipelése.Igazából ami probléma, hogy valszeg venni kell majd mindenképp hozzá még1 kontrollert ami legalább 10 rugó:rolleyes:
Egyébként nem igazán értem a nintendot, most adták el a legtöbb wiit, kicsit logikátlan lenne, ha most vinnék le az árát.
Hello!
Én is most vettem egy WIIt, sikerült chippeltetned? ha igen, akkor írd meg légyszi hol csináltad!!!
köszi
Hello!
Én is most vettem egy WIIt, sikerült chippeltetned? ha igen, akkor írd meg légyszi hol csináltad!!!
köszi
Bár jópár éve nem játszom már igazán, egy ideje gondolkodom egy Xbox 360-on. Biztos nagy "flash" lehet egy Wii is sok szempontból, de én biztosan nem vennék ugyanannyiért Wii-t, amennyiért egy szintén használt 360-at is megkaphatok.
Bár jópár éve nem játszom már igazán, egy ideje gondolkodom egy Xbox 360-on. Biztos nagy "flash" lehet egy Wii is sok szempontból, de én biztosan nem vennék ugyanannyiért Wii-t, amennyiért egy szintén használt 360-at is megkaphatok.
Úgy vagyok vele, hogyha esetleg nem jönne be a wii, akkor még bármikor el tudom adni és venni egy xboxot ha úgy van...