Online NLTH cash game szakdolgozat
Sziasztok!
A szakdolgozatomhoz szeretném a segítségeteket kérni. A kutatás témája póker és érzelemszabályozás. Ha rendszeres online készpénzes No Limit Texas Holdem (NLTH cash game) játékos vagy, elmúltál 18, és megteszed, hogy a linkre kattintva kitöltöd a kérdőíveket, azzal sokat segítesz. A kitöltés körülbelül 15 percet vesz igénybe.
A részvétel önkéntes és anonim, a válaszokat bizalmasan kezelem, a résztvevőket semmilyen módon nem tudom, és nem is lenne szándékomban azonosítani. A kérdőívek kitöltése bármikor indoklás nélkül megszakítható, mindazonáltal munkámat nagyban segíti, ha a kérdőívet teljes egészében kitöltöd.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqiFvzeuK8LO1_pKFsy2Oysye30cmnIxV7u0YCCQNDf5l0JQ/viewform?usp=sf_link
Előre is köszönöm!
Még talán annyit, hogy magam is 10+ éve pókerezem, igaz csak hobbiként. Régebben sokszor lejártam élőben játszani, de az utóbbi időben már kizárólag csak online. Szóval innen a témaválasztás.
Előre is köszi a segítséget!
Majd ha kesz, belinkelhetned a szakdogat! Az osszegzest minimum elolvasnam...
OK, rendben. Csak legyen kész... :)
Hat, ezt a tavaszi szemeszterben tervezed leadni?:D
Szívesen áttenném későbbre, de a helyzet az, hogy nincs sok választásom, muszáj most megcsinálni.
Kitöltve, sok sikert!
Köszi szépen!
+1, bár mondjuk én nem vagyok az a kimondott tilt monkey :) Sok sikert!
Kitöltve, sok sikert!