Nemmondod...
"saját készítésű meggyszörppel kínál"
milyen a saját készítésű meggyszörp?
otthon sűrítette?
"saját készítésű meggyszörppel kínál"
milyen a saját készítésű meggyszörp?
otthon sűrítette?
hehe elképzeltem ahogy zsolti felébred és kimegy a konyhába, az anyja és az újságíró lightosan beoltja, mire ő elkezdi magyarázni a szórást és nagy számok törvényét, aztán az értetlen pillantások után sértődötten visszamegy a szobájába
Zsolti, biztos vagyok benne, hogy olvasod ezt a cikket...Ne is foglalkozz ezzel a sok hülyével, inkább hallgass rám. A tornákon hatalmas a szórás, valószínűleg ezért buksz folyamatosan. Javaslom, hogy cégézz helyette, stabilizáld a rollod, és hétvégente játssz tornákot. Mire beesne újabb 2 milla, tönkremész :(
Sok sikert bud!
..és főzte. Ez lehet amúgy az egyetlen igaz pontja a sztorinak. Már ha van anyuka és Zsoltika...
Elolvastam. Szánalmas. Kielemezni nem fogom, aki játszik úgyis tudja miről van szó... Tökéletesen illik a "fiam a warcraft miatt lett öngyilkos mert megölték a karakterét" / "fiam Ozzy Osbourne miatt lett öngyilkos" vonalba...
Egy kérdésem azér lenne: ha a fia csontra lenullázza magát (mindig ??) akkor miből játszik naponta órákat éjszaka ??? Gondolom nem gumipénzzel...
Egy kérdésem azér lenne: ha a fia csontra lenullázza magát (mindig ??) akkor miből játszik naponta órákat éjszaka ??? Gondolom nem gumipénzzel...
Zsoltika=Bónuszcsaló
wanna bet?
A múltkor hallottam valakitől, hogy olvasta valahol, hogy egy terrorista az internetről töltötte le a bomba készítési útmutatót.
Azonnal be kell tiltani az internetet!