Én most két hete asszony pajtással lakom (ideiglenesen) a kapcsolatunk nem változott sokat viszont a játék jobban megy:) és ha tetszik neki ha nem én játszok. Néha sokat is. Esténént ha más program nincs csak a tv-zés attól, hogy ő néz valami gagyi filmet én még tudok játszani:)
Nekem szerencsére nincs problémám a feleségemmel. Lassan adagoltam be neki a dolgokat, ahogy kell. Először csak hogy nem pénzben játszok, hanem csak szórakozás és ingyenes dolgok. Később kisebb tétű versenyek stb. Majd amikor jöttek az eredmények és én is nagyobb önbizalommal meséltem neki a pókerről, akkor már természetesen sokkal több nyiltsággal tudtam vele megbeszélni a dolgokat. Mostmár teljesen elfogadta, hogy van egy ilyen hobbym amiből esetleg a családi költségvetést alkalmanként ki is lehet egészíteni. De a legnagyobb gyógyír az esteleges magányára amikor a gép előtt ülök, hogy az utolsó kifizetésemet ami 1k volt teljes egészében felajánlottam neki "plázázási" célzattal. Ez nagyon működőképes tud lenni mindenkinek csak ajánlani tudom.
Én is hasonlóan okoskodtam. Vettem egy PS2-t, meg egy Sims játékot amit imád. Amíg én pokerezek, addig ő TV-zik vagy Sims-ezik. :)
Egyébként meg ő is örül, hogy kiegészítem a fizetésem, bár néha megkér, hogy ne játszak aznap - vagyis inkább vele játszak egy kicsit mást... :)
...az utolsó kifizetésemet ami 1k volt teljes egészében felajánlottam neki "plázázási" célzattal. Ez nagyon működőképes tud lenni mindenkinek csak ajánlani tudom.