Óriási pénznyeremény esetén mi lenne a pókerkarrieretekkel?
Arra lennék kíváncsi, ki mit tenne mondjuk olyan helyzetben ha hatalmas nyeremény ütné a markát, és a legnagyobb tétű asztalokhoz is simán lenne 100buy in bankrollja. Mit gondoltok, folytatnátok a pókerezést, és úgy játszanátok ahogy eddig?
Biztosan folytatnám a pókerezést, de azért nem a legmagasabb téten!
Többet játszanék élőben.
Biztosan folytatnám a pókerezést, de azért nem a legmagasabb téten!
Többet játszanék élőben.
Tiltre kerülnék, elbuknék mindent,el kellene adni a Ferrarim, és kezdeném az egészet elölről NL25-ön. :)))
Tiltre kerülnék, elbuknék mindent,el kellene adni a Ferrarim, és kezdeném az egészet elölről NL25-ön. :)))
Kanrich, ha megtudod milyen szelvény, szólj nekem is:D
Esküszöm ezen agyaltam én is a lottósorsolás előtt. Szerintem a többség valóban menne EPT és WSOP versenyekre, én is ezt tenném. Online nem tudnék leülni NL25-özni mint most, az biztos.
Szerintem nem is tudunk így igazán belegondolni. Lehet hogy most azt mondjuk, hogy nem hagynánk abba a pokert, de kétmilliárd ft-tal a zsebünkben könnyen lehet, hogy leszarnánk mindent. Erre talán a legjobb bizonyíték, hogy egy haver épp erre azt mondta, hogy ő csinálna néhány vállalkozást. Erre mindannyian kiröhögtük. 2milliárddal a zsebben? Mi a f.sznak??? Hogy azon idegeskedjünk? Lehet a pokerrel is így lennénk!? Idegeskedjek egy rohadt amcsi fish mákolása miatt?
Szerintem függ attól is, hogy hogyan nyerem azt a pénzt, ha mondjuk most megnyerném a lottó főnyereményt,akkor más értéke lenne ennek a pénznek, mintha azt én kerestem volna meg több évi kemény pókerezéssel.
Ha én keresném meg,nagy nyeremény esetén szerintem maradna a póker, esetleg már nem is a pénzért,hanem a dicsőségért,és ezért a kényelmes életformáért, hogy én osztom be az időmet.Több élő játék, nagy versenyek, nagy tétes privát játékok,ha tényleg annyi pénzem lenne, esetleg egy online terem indítása,jó promókkal,stb.
Szerintem aki belekóstol a póker világába, nem szakad el onnan egykönnyen.Nagy nyeremények után is van "élet", a profik is folytatják.
Ha meg mondjuk lottón nyerném ezt a pénzt,akkor éldegélnék szépen, a póker meg megmaradna hobbi szinten,esetleg 1-2 nagyobb verseny erejéig.Akkor lehet, hogy már másfelé koncentrálnék, és a póker háttérbe szorulna.
Jó lenne, ha már ezen kellene gondolkoznom... :)
Én tuti hogy a legnagyobb téten jáccanék neten és élőben is, indulnék az EPT-ken, meg hasonlo nagy versenyeken!
Egyébként a mostani lottonyeremény csak Magyarországon számit nagy összegnek, kb. 8 millió euro, én például gond nélkul el tudnám kolteni igen rovid ido alatt...:)
En ezen mar tul sokszor is gondolkoztam....
Tovabb jatszanek, de csak versenyeket. Tovabbra is sateliteken probalnak bejutni az EPT,WPT,WSOP versenyekre. Mert az ertekrendem a sok pénz ellemére nem valtozna, Persze ha sose jutnek ki evente 3-4 versenyre befizetnek....
Az eletemen se valtoztatnék sokat. Jobb kocsim lenne és egy sajat lakásom stílusosan berendezve,,,