Pálinka pakk - dobjuk össze!
Ami pókerben Doug Polk, az pálinkában Piroslapos! Az inas kevesebbet iszik, mert rakoncátlankodik a mája, ezért eladásra kínál némi pálinkát, 100 litert akciósan most nem 1000 dollárért, hanem 412-ért ideadja. Igencsak ütős, így a nyerő pókerrel nehezen összeegyeztethető, de fél liter elfogyasztása után is lehet tőle 20 asztalon tövön ütni, majd dugni, erre ő az élő példa és garancia. Alkoholisták, tövezők előnyt élveznek!
100 liter? baszki, annyit egy év alatt se lehet elolvasni!
egész jutányos az ár, hozzá kell tennem
Tisztelt Gerven úr!
Ajánlata megfontolásra alkalmas. Viszont ,ahogy ezen az oldalon megszokott a pack kiírása nem alapos.
A beszerkesztett kép minta a packból ,vagy kimásolták mint hajniii egy reg sharkscope mintáját?
Amennyiben ez egy érdekfelkeltő kép csak. Mit tudunk a csomagról?
Körte,szilva?
Üvegben vagy kannában tárolt?
Idei vagy régebbi?
Sok a bizonytalan tényező, de ha küldesz egy litert kunadacs3-ra ,még beszélhetünk róla!!
A kép természetesen valós, a lakásában készült, ahol kialakított egy külön szentélyt a pálinkáinak. Bővebb információval ő tudna szolgálni, én csak fogyasztani szoktam néha, ha megkínál, de mostanában elég ritkán iszunk együtt. Ingyen nem hiszem, hogy küldeni fog, annál sokkal jobban szereti ő a nedűt, bár ha egy töves pillanatában kapod el, akkor szerencséd lehet, mert olyankor elveszíti a kontrollt, és ész nélkül töltöget, öblöget nekem is.
Ivás dugás poker ez Piroslapos szentháromsága.Volt olyan h ott voltál nála ittatok és ő mig dugott te pokereztél? Vagy ennyire nem perverz a vén barom?
Ivás dugás poker ez Piroslapos szentháromsága.Volt olyan h ott voltál nála ittatok és ő mig dugott te pokereztél? Vagy ennyire nem perverz a vén barom?
Zseniális az öreg minden tiszteletem az övé tud élni ellentétben a konzervativ Csigával aki hanjnal 2kor kel és este 8kor már alszik is .Piroslapos este8kor még a rosszlanyokrol kinézet cemendét dugja elképesztő a csóka.
A kép természetesen valós, a lakásában készült, ahol kialakított egy külön szentélyt a pálinkáinak. Bővebb információval ő tudna szolgálni, én csak fogyasztani szoktam néha, ha megkínál, de mostanában elég ritkán iszunk együtt. Ingyen nem hiszem, hogy küldeni fog, annál sokkal jobban szereti ő a nedűt, bár ha egy töves pillanatában kapod el, akkor szerencséd lehet, mert olyankor elveszíti a kontrollt, és ész nélkül töltöget, öblöget nekem is.
Miért kellett lebuktatni és ilyen csúnyán kioktatni, inas? A két bohócz még lájkolta is. :(
Amúgy nyilván tudtam, hogy nem eladó, hisz neked a pálinka az életed, de megdöbbentem, hogy 2 hetes tőszünet után ide visszatérve az fogad, hogy mindenféle értelmetlen pakkok eladóak, gondoltam, nyitok végre valami komolyabbat is a témában. Tegnap megrúgtál?
Pedig én is beszálltam volna a pálinka pakk-ba :) Elhúztad a mézesmadzagot az orrom előtt, és végigolvasva a topikot csalódnom kellett.